Sådan øges Størrelsen På Din Knytnæve

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Størrelsen På Din Knytnæve
Sådan øges Størrelsen På Din Knytnæve

Video: Sådan øges Størrelsen På Din Knytnæve

Video: Sådan øges Størrelsen På Din Knytnæve
Video: Can you increase size of your wrist | Yes or No 2024, April
Anonim

Knytnævens størrelse bestemmes først og fremmest af funktionerne i en persons anatomi. Det handler om bredden af knoglen og kroppens vægt. Men hvad nu hvis du har brug for at øge størrelsen på knytnæven til selvforsvar eller til at praktisere kampsport?

Sådan øges størrelsen på din knytnæve
Sådan øges størrelsen på din knytnæve

Er det nødvendigt

  • - håndvægte
  • - vægtstang
  • - Hammer;
  • - økse;
  • - ekspander;
  • - dæk.

Instruktioner

Trin 1

Tilmeld dig et motionscenter. Det hele starter med generel fysisk kondition. Du kan bare ikke undvære det, hvis du ikke har nok muskelmasse og styrke. I dette tilfælde er en stor knytnæve ude af spørgsmålet! Træne med en vægtstang, arbejde med grundlæggende øvelser som markløft, bænkpres og stående. Dette giver dig et skarpt boost i øget håndstyrke og knytnævestørrelse. Husk også at spise godt efter hver træning og hele dagen.

Trin 2

Træn dine sener med en vægtstang og håndvægte. Parallelt med træning for masse og styrke, skal du medtage øvelser til senerne i din proces. Det er umuligt kun at øge knytnæve på grund af massen. Til at begynde med skal du tage en let håndvægt i hånden, placere din underarm på dit ben og kun arbejde med dit håndled. Løft projektilet op og ned. Gør dette mindst 15 gange for hver hånd. Gentag denne øvelse dagligt i 5-6 tilgange. I gymnastiksalen kan du endda bruge en let barbell.

Trin 3

Brug en økse til at høste brænde. Hvis du nogensinde har set en skovhuggerkonkurrence, har du sandsynligvis bemærket, hvor store deres hænder og næver er. De fleste af dem tog ikke engang en vægtstang i deres hænder! Et par timers øksearbejde om ugen vil være nok til at lægge ekstra stress på skulderbæltet, underarmen og hånden. Samlet set vil alt dette føre til knytnævevækst og styrke.

Trin 4

Brug hammeren i din træningsproces. En anden effektiv teknik er at slå gummi med en hammer. Find et kæmpe gammelt dæk fra BELAZ eller en anden dumper. Tag en hammer i dine hænder, gå et par meter tilbage fra dækket og aflever et knusende slag fra skulderen. Sørg for, at projektilet ikke beskadiger dig efter stød! Gentag dette 10 gange.

Trin 5

Tryk på den hårde ekspander i flere minutter hver dag. Det enkleste og mest omkostningseffektive trick til at pumpe en knytnæve er at presse en ekspander eller en tennisbold. Tag det i din hånd og lav et par klembevægelser. Gør dette i 10-15 minutter om dagen. Du styrker dine sener og udvikler knytnævestyrke. Dette vil direkte påvirke dets værdi!

Anbefalede: