Sådan Styrker Du Din Knytnæve

Indholdsfortegnelse:

Sådan Styrker Du Din Knytnæve
Sådan Styrker Du Din Knytnæve

Video: Sådan Styrker Du Din Knytnæve

Video: POVILIKA ER DEN MEST SMART PLANTPARASIT. Hvordan og hvad skal man håndtere dodder i haven, i drivhus 2022, December
Anonim

Fysisk styrke og stærk påvirkning er ikke identiske begreber. En atlet, der er helt iøjnefaldende i udseende, kan få et korrekt leveret slag. Det vigtigste i et godt hit er den rigtige teknik. Og denne teknik skal arbejdes længe og grundigt.

Sådan styrker du din knytnæve
Sådan styrker du din knytnæve

Er det nødvendigt

  • - metalhammer;
  • - bokse poter
  • - hjælp fra en partner
  • - bokse poter
  • - håndledsekspander
  • - stift fast bildæk
  • - sjippetov.

Instruktioner

Trin 1

Arbejd med håndekspanderen regelmæssigt. Vælg den hårdeste prøve, du kan finde, og arbejd skiftevis med begge hænder. Klem ekspanderen skarpt med maksimal anvendelse af magt. Denne øvelse giver dig mulighed for gradvist at fjerne det subkutane fedt på dine hænder og udvikle dine interdigitale muskler maksimalt. Som et resultat vil vægten af ​​knytnæven være større, og påvirkningen bliver stærkere.

Trin 2

Hvis du ikke er i pro boksning og kæmper med dine bare hænder, skal du sørge for at medtage plyometriske push-ups på dine næver i din træning. Læg vægt på at lægge på dine næver, dine fødder hviler kun på gulvet med tæerne. Sænk langsomt kroppen ned, og prøv at røre gulvet med brystet. Kast derefter din torso op med et skarpt skub og klapp hænderne under brystet på tidspunktet for flyvningen. Land strengt på dine næver. Disse push-ups vil udvikle begge hændernes skubbekraft, og knoglerne bliver hårdere og mere ufølsomme over for smerter under stansen.

Trin 3

Lav øvelser for at udvikle et stærkt spark. Ethvert slag begynder med et spark. Cirka 40% af slagets kraft og skarphed afhænger af denne bevægelse.

Trin 4

Spring reb hver dag med høj samtidig løft af hofterne. Forsøg at skubbe gulvet skarpt og kraftigt ud, spring op, så dine knæ rører ved brystet.

Trin 5

Styrken af ​​biceps spiller den sidste rolle i påvirkningen. Tværtimod gør stærke flexorer det vanskeligt at levere en virkelig knockout punch. Lær at slå med en afslappet hånd.

Trin 6

En obligatorisk øvelse for alle boksere er at træne med en slegge. Tag en robust helhammer og spar den mod et bildæk, der graves ned i jorden eller på anden måde er fastgjort. Dette hjælper dig med at slappe af din biceps og engagere nøjagtigt de muskler, du har brug for for at slå.

Trin 7

Når du arbejder med en partner på poterne, skal du slå som om du prøver at slå igennem poten. Det er bevist, at håndens bevægelse sænkes lidt, inden det når målet, og slaget mister sin styrke. Slå derfor, som om det mål, du prøver at ramme, er 10-15 cm længere.

Trin 8

Slaget udføres i øjeblikket af kroppens rotationsbevægelse og overførslen af ​​støtten fra højre ben til venstre. For at anvende kroppens fulde centrifugalkraft på stansen, skal næven røres mod målet, inden du rammer gulvet med din venstre fod. Ellers vil det meste af slagets kraft "gå på gulvet."

Trin 9

De mest kraftfulde slag påføres meget hurtigt, så fjenden ikke har tid til at se dem og reagere. Den bedste måde at øve hurtige skud på er skygge boksning. Gør denne øvelse hver dag i 10-15 minutter.

Trin 10

For ikke at spilde skubets kinetiske kraft skal du sørge for, at sparket kommer fra skulderen. Albuen og knytnæven skal bevæge sig i samme plan.

Trin 11

Øv dig i at slå, knytte din knytnæve med maksimal kraft i sidste øjeblik, inden du rører ved målet. Dette vil gøre stødet hårdt og tørt. Indtil dette punkt skal hånden være næsten afslappet. Øv denne færdighed i et hurtigt tempo, skiftende slag og åbne håndflader.

Populær af emne.