Sådan Holder Du Knytnæve Ved Stød

Indholdsfortegnelse:

Sådan Holder Du Knytnæve Ved Stød
Sådan Holder Du Knytnæve Ved Stød

Video: Sådan Holder Du Knytnæve Ved Stød

Video: Hosta. Såning og pasning af dem. Af Jan Hurup Hansen. 2022, December
Anonim

Det er meget vigtigt at lære, hvordan man korrekt knytter og holder knytnæven ved stød for at undgå beskadigelse af din hånd. Det vil være lige så vigtigt at bringe denne færdighed til automatisme, da der i ringen ikke er tid til at fokusere din opmærksomhed på, hvordan du holder dine næver.

Sådan holder du knytnæve ved stød
Sådan holder du knytnæve ved stød

Instruktioner

Trin 1

Slap af med din hånd. Når du forbereder dig på et slag, skal du ikke stramme det for ikke at trætte underarmen og håndens muskler.

Trin 2

Bøj din pinky, ring, midter- og pegefinger, så deres spidser hviler midt i håndfladen. Dette vil rette dine fingre og forhindre mange uønskede konsekvenser fra forkerte slag.

Trin 3

Brug din tommelfinger til at dække ydersiden af ​​pegefinger og mellemfingers midterste falanger.

Trin 4

Tag stilling med børsten, så dens ydre overflade danner en lige linje med underarmens ydre overflade. Hovedfejlen hos mange uerfarne boksere er håndledsbøjning, som med et stærkt slag ofte kan føre til brud eller forskydning af håndleddet. Foretag ikke denne fejl.

Trin 5

I modsætning til de forberedende bevægelser, når du skal holde hånden og fingrene afslappet, skal du holde knytnæven tæt sammenpresset i øjeblikket. Dette vil øge påvirkningskraften og reducere sandsynligheden for skade.

Trin 6

Slå med hovederne på de metakarpale knogler, hovedsageligt mellem- og pegefingre, da de er mindre sårbare og et stærkere og stærkere sted på knytnæven. For at strejken skal leveres uden uønskede konsekvenser for dig, skal du lære at være meget selektiv i at vælge målet for strejken.

Trin 7

Under træning skal du beskytte knytnævebåndene mod forstuvninger med strimler af bomuldsklud. Disse viklinger sælges i sportsbutikker. Hver sådan bandage har en længde på ca. 2,5 meter og en tykkelse på 3 cm. Du kan også bruge en elastisk bandage til at fastgøre den. Dette holder dine næver i den rigtige og meget mindre farlige position, når du stanser. I sidste ende vil du vænne dig til, hvordan dine hænder er placeret, og i fremtiden vil du lære at automatisk knytte og holde dine næver korrekt.

Populær af emne.