Sådan Pumpes Din Knytnæve Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Din Knytnæve Op
Sådan Pumpes Din Knytnæve Op

Video: Sådan Pumpes Din Knytnæve Op

Video: Sådan Pumpes Din Knytnæve Op
Video: 10 effektive selvmassage-teknikker til at fjerne mave og sider 2024, April
Anonim

Uden en veluddannet og stærk knytnæve er det meget vanskeligt at øve kampsport, og endnu mere så at vinde i reel kamp. Begyndere savner ofte dette punkt og tager lang tid at helbrede for håndskader. Så det er vigtigt at vide, hvilke skridt der skal tages for at styrke din knytnæve.

Sådan pumpes din knytnæve op
Sådan pumpes din knytnæve op

Nødvendig

  • - ekspander
  • - jernbjælke
  • - håndvægt.

Instruktioner

Trin 1

Styr sener og håndled med en håndvægt. Dette er grundlaget for knytnævepumpning. Med lidt motion kan du gøre din hånd stærk og din knytnæve hård. Tag en lille håndvægt i forhold til din vægt. Læg den i den ene hånd og løft den op med den ene hånd. Selve hånden ligger på benet. Drej derefter dit håndled 90 grader, og løft også. Derefter skal du dreje børsten igen 90 grader og gentage denne bevægelse. Lav mindst 10 elevatorer på hver side. Udfør mindst 6-8 sæt i løbet af dagen.

Trin 2

Få en gummiekspander. Dette er den mest alsidige øvelse til at pumpe en knytnæve, det plejede at være meget moderigtigt at bære denne minitræner i lommen og klemme den. Du bliver nødt til at gøre det samme.

Klem ekspanderen, når du ikke har travlt, eller dine hænder er fri. Han vil gradvist give dig kraft og styrke. Du opretter simpelthen en oppustet knytnæve ubemærket!

Trin 3

Brug en gummikugle. Her er træningsmekanismen den samme som med ekspanderen. Et andet punkt er, at bolden er lidt sværere at arbejde med, da den er sværere at presse. Men brug også dette projektil i din træning. Foretag en klemmende bevægelse på bolden skiftevis med hver hånd.

Trin 4

Drej stålbjælken. Denne type knytnævepumpe er den mest effektive og effektive! Tag en smal stålpind (bjælke) ved midten med den ene hånd og begynd at rotere i forskellige retninger. Gør omkring 20-25 gange og skift hånd. Du behøver ikke være meget nidkær med denne skal, da du hurtigt bliver træt. Gør derfor ikke mere end 2-3 sæt 20 gange. Effekten bliver simpelthen fantastisk!

Trin 5

Skub op på dine næver. En af de mest almindelige øvelser til forstærkning og pumpning af knytnæve, der bruges i kampsportstræning. Start med en lille mængde og tilføj 3-5 gange pr. Sæt hver uge. Denne metode hjælper dine næver med at vænne sig til stresset, og du vil ikke længere være bange for at deltage i sparring.

Anbefalede: