Sådan Får Du En Knytnæve

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Knytnæve
Sådan Får Du En Knytnæve
Video: Sådan Får Du En Knytnæve
Video: HØJSKOLE HACK: Sådan træner du bænkpress 2023, Februar
Anonim

En stærk knytnæve er nødvendig for ethvert mandligt medlem af menneskeheden. Ingen ved, hvordan et forsinket hjemkomst vil blive, og i dagslys kan det være nødvendigt at beskytte interesser for at beskytte mod indgreb på ejendom eller mod fysisk vold samt en direkte trussel mod livet. Det er ikke så svært at lave en knytnæve - øvelserne er enkle, den eneste betingelse er den systematiske træning.

En stærk knytnæve er nødvendig for enhver repræsentant for den mandlige halvdel af menneskeheden
En stærk knytnæve er nødvendig for enhver repræsentant for den mandlige halvdel af menneskeheden

Er det nødvendigt

  • - stak papir
  • - håndledsekspander

Instruktioner

Trin 1

Gør push-ups på dine knogler hver dag og hviler på en hård overflade. Dette vil hjælpe med den indledende forberedelse af dine knogler til hærdning af knoglemasse og forberede din knytnæve til refleksivt at binde sig til en position for maksimal skade.

Trin 2

Brug en håndudvidelse. En gummiring fungerer bedst og er det billigste værktøj til at udvikle grebstyrke. Når knogler fungerer, bestemmer grebstyrken både kraften til at knytte knytnæven og fraværet af skader under intensiv træning og praktisk anvendelse. Jo hårdere du klemmer hånden, desto mindre er der skader på hånden, og jo mindre sandsynligt er det at skade knoglerne i falanger og ledbånd med stærke slag.

Trin 3

Tag en pakke papir eller en pakke gamle aviser, tykkelsen på pakken skal være cirka ti centimeter. Fastgør denne stak på væggen i en speciel lomme. Øv lige stans på denne stak, skiftevis mellem højre og venstre hænder, arbejd med 90% af den maksimale stødkraft, og fjern et ark papir hver dag.

Populær af emne.