Sådan Styrker Du Din Ankel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Styrker Du Din Ankel
Sådan Styrker Du Din Ankel

Video: Sådan Styrker Du Din Ankel

Video: Sådan taper du din ankel - Med Anders Juul Jensen 2022, December
Anonim

Benens muskler og led er rigtige arbejdere. De bærer vægten af ​​din krop hele dagen og gør det godt. Sandt nok kan undertiden overdreven træning føre til benproblemer. Først og fremmest påvirkes leddene: knæ og ankel. Ankelskade er den mest almindelige indenlandske skade i den kolde årstid, når iskolde veje udvikler sig. Lav enkle øvelser for at forhindre skader på din ankel.

Sådan styrker du din ankel
Sådan styrker du din ankel

Er det nødvendigt

  • - små runde småsten
  • - sjippetov;
  • - platform 10-15 cm;
  • - flaske eller håndvægt
  • - knapper.

Instruktioner

Trin 1

Gå barfodet oftere om sommeren. Den bedste øvelse til din ankel er at løbe på sand eller små småsten. For at udføre denne øvelse i de koldere måneder skal du købe en kattekuldkasse, der er stor nok. Du kan smide det øverste maske ud og hælde små afrundede flodsten i bakken. Anbring bakken på badeværelset foran vasken og ælt to gange om dagen, under morgen- og aftenforbindingen, på denne helvedesild med bare fødder.

Trin 2

Gå på ydersiden og indersiden af ​​din fod dagligt. Gør din vej til køkkenet udvendigt og vend tilbage på indersiden. Spring hjemmetøfler over. Hvis dit gulv er for koldt derhjemme, skal du bære sokker.

Trin 3

Udfør cirkulær bevægelse med dine fødder. Sid på en stol eller sofa. Forlæng dine ben og løft dem fra gulvet. Hold dine fødder hængende, drej dine fødder indad og derefter udad. Udfør 15-20 rotationer i hver retning. Hvis du føler en let brændende fornemmelse i leddene, har du fået tilstrækkelig stress.

Trin 4

Stå med tæerne på en lille platform med dine hæle hængende løse. Stig op på tæerne så højt som muligt, og sænk dig derefter langsomt ned. For at øge belastningen kan du hente håndvægte eller lægge en vægtstang på dine skuldre. Men arbejde med vægte er kun muligt med en absolut sund ankelledd.

Trin 5

Sjippetov. Springtov er en ideel øvelse til at styrke din ankel og hænder. For at fylde dine ankler fuldt ud skal du hoppe uden at bøje knæene, kun ved hjælp af ankelleddets arbejde.

Trin 6

En anden fremragende øvelse rettet ikke kun til at træne anklen, men også til at forhindre flade fødder generelt. Spred små genstande, såsom knapper på gulvet, og tag dem op med tæerne. Anbring i et glas eller en æske. Gør dette fra stående stilling. Dette vil forbedre din følelse af balance yderligere.

Trin 7

Mens du sidder, skal du rulle en flaske eller en håndvægt med din bare fod under bordet. For at undgå unødig støj skal du placere et stykke blød klud under projektilet.

Populær af emne.