Morgenøvelser: Hvordan Og Hvorfor?

Indholdsfortegnelse:

Morgenøvelser: Hvordan Og Hvorfor?
Morgenøvelser: Hvordan Og Hvorfor?

Video: Morgenøvelser: Hvordan Og Hvorfor?

Video: Morgenøvelser: Hvordan Og Hvorfor?
Video: #12 Morten Elsøe om hvorfor slankekure ikke virker - og hvad du skal gøre i stedet 2024, Kan
Anonim

Morgenøvelser er en mulighed for altid at være i god form. Det hjælper hele kroppen med at vågne op, giver en positiv ladning hele dagen og opretholder også sundhed og lang levetid.

Morgenøvelser: hvordan og hvorfor?
Morgenøvelser: hvordan og hvorfor?

Nogen starter morgenen med varm kaffe, nogen kan lide et forfriskende forfriskende brusebad, og der er dem, for hvem dagen ikke starter uden morgenøvelser.

Opladningseffekt

At træne om morgenen hjælper vores krop til endelig at vågne op af søvn. Når alt kommer til alt sker det så, at når vi vågner op, kan vi tilbringe en halv dag halvt i søvn. Derfor er opladning en meget god måde at vågne op fra dvaletilstand. På kort tid kan du ved hjælp af enkle øvelser bringe din krop i arbejdstilstand og genoplade med godt humør hele dagen.

Men det er ikke alt, hvad 10-15 minutter kan give os hver morgen. Ved at varme op styrker du muskler og led, gør rygsøjlen mere fleksibel, gendanner normal blodcirkulation efter søvn og starter alle kropssystemer. Derudover træner regelmæssige klasser en person med målbevidsthed og udholdenhed.

Selvom du ikke træner i flere timer om dagen, vil det være yderst gavnligt at lave en lille øvelse om morgenen. Bare begynd at stå op lidt tidligere om morgenen. Det kan være svært at vågne op i starten. Men dette er først i starten. Gradvist vil din krop vænne sig til det, og kroppen begynder at bede om en opvarmning om morgenen.

Den rigtige holdning

Det er meget vigtigt i hvilken tilstand du starter lektionen. Varm ikke op med et surt udtryk i ansigtet - den forkerte holdning kan kun gøre det værre. Derfor, når du vågner op, skal du smile, komme ud af sengen og strække dig. Du kan først udføre vandprocedurer og først derefter gå videre til morgenblokken med øvelser.

Opvarmning

Start med at bringe dine hænder op gennem siderne, slut dem til en lås. Stræk lige, venstre og højre. Bøj fremad med en følelse af spænding i rygsøjlen.

Med en stram rygsøjle, mens du udfører komplekset, bliver øvelserne mere sikre.

Desuden kan lektionen struktureres som følger:

- rotation af hænder, underarme, lige arme: stående, fødder skulderbredde fra hinanden (20 gange for hver mulighed);

- vipper, drejer og drejer hovedet (15-20 gange i hver retning);

- tilbøjeligheder, drejninger, rotation af fødderne (står 20-25 gange i hver retning);

- ben lunges og rotation i knæet: stående, et ben bøjet ved knæet, låret parallelt med gulvet (15 gange for hver mulighed);

- forskydning af tyngdepunktet: benene er bredere end skuldrene, fødderne er parallelle (15-20 gange);

- push-ups fra gulvet til træthed

- cykel (15-20 gange i hver retning);

- tegning af numre i luften med lige ben - fra 1 til 10.

Endelig kan du ligge under væggen. Benene er lige i en vinkel på 90 grader. Forsøg ikke at løfte ryggen og skuldrene fra gulvet. Hovedet vippes ikke tilbage.

Et par minutter i denne position hjælper med at frigøre spændinger fra lænden. Denne stilling hjælper også med at lindre træthed i benene.

Du kan oprette dit eget sæt med andre øvelser og sekvenser. Hvis der er mulighed for at øve udendørs eller udendørs, skal du ikke give op. En behagelig atmosfære under opladning er allerede 50% af din begivenheds succes.

Anbefalede: