Et Sæt øvelser Til Morgenøvelser

Indholdsfortegnelse:

Et Sæt øvelser Til Morgenøvelser
Et Sæt øvelser Til Morgenøvelser

Video: Et Sæt øvelser Til Morgenøvelser

Video: Et Sæt øvelser Til Morgenøvelser
Video: 6 træningsøvelser til lungepatienter. Sværhedsgrad: Normal 2024, Kan
Anonim

Ud over det faktum, at morgenøvelser giver dig mulighed for at vågne op, fylde kroppen med energi og løfte dit humør, øger det din immunitet og modstand mod eksterne patogener. Til klasser er det bedre at bruge sæt af øvelser udarbejdet af fagfolk.

Et sæt øvelser til morgenøvelser
Et sæt øvelser til morgenøvelser

Hvis du ikke er en atlet, og du kun har brug for motion for at øge din vitalitet og vågne op, skal tunge eller specialiserede øvelser undgås. Alligevel har kroppen endnu ikke haft tid til at varme op om morgenen, og fysisk kondition kan simpelthen ikke være nok. Som et resultat får du i stedet for en positiv effekt svær åndenød og overanstrengelse.

Det optimale tidspunkt for morgenøvelser er 10-15 minutter. Hvis du udfører komplekset i et accelereret tempo, kan du holde dig inden for 5-8. Generelt er disse indikatorer individuelle, og det er bedre at overvåge dine følelser. Hvis du ser, at håndleddet f.eks. Er bøjet nok, skal du ikke foretage yderligere reps.

Overkrop

Udfør hovedrotationer først. Langsomt og meget jævnt, ælter hver celle i nakken. Optimalt antal spins: 4 gange i hver retning. Du skal ikke udføre alle gentagelserne på én gang, først til venstre og derefter til højre, da du kan blive svimmel. Alternative rotationer.

Dernæst er hovedet vippes og drejes. De forfiner nakken. Vip hovedet ned, op, til venstre og til højre, og vend derefter til siderne. Denne øvelse skal gentages 5-6 gange. Gennemsnitshastighed.

Udfør rotationer i skulder-, albue- og håndledsleddene. Brug desuden både samtidige (hænder roterer sammen) og skiftevis (hænder roterer efter hinanden) rotationer. Hvert led skal arbejdes mindst 10 gange.

Lav torso bøjninger. Bøj først 5 gange fremad og bagud. Derefter - venstre og højre. Udfør øvelsen langsomt og koncentrer dig om fornemmelsen af strækningen. Hvis du føler ubehag, er det bedre at udsætte udførelsen og starte den efter et stykke tid.

Derefter skal du udføre torsorotationer. Først to gange i den ene retning, derefter det samme beløb i den anden retning. Så du skal gøre 3-4 tilgange. Hvis du føler, at lænden ikke er helt strakt, kan du udføre drejninger (5-6 gange i hver retning).

Nederste torso

Placer dine hænder på dine knæ og bøj din torso let. Drej begge knæ med uret først og derefter mod uret. Prøv derefter at udføre rotationer rundt (den ene fod til den ene side, den anden til den anden). Det optimale antal tilgange: 7-8.

Placer din fod på tæerne og drej rundt om din akse 3-4 gange. Stå derefter på tæerne og sænk dig ned på gulvet (9-10 gange).

Den sidste øvelse er squats. Der skal ikke være for mange af dem (5-10 klarer sig ret godt), ellers har du måske ikke nok ilt og styrke nok. Efter opladning, gendan vejrtrækning og brusebad.

Anbefalede: