Sådan Tørrer Du Kaviar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tørrer Du Kaviar
Sådan Tørrer Du Kaviar

Video: Sådan Tørrer Du Kaviar

Video: Sådan Tørrer Du Kaviar
Video: Как выращивают и обрабатывают икру русского осетра - как ее приготовить 2024, Kan
Anonim

Tørring af kaviar det vil sige at gøre dem tyndere er ikke en let opgave. Det er dog muligt. Men det skal meget tålmodighed, flid og tillid til succes. Du skal også have information om, hvordan man gør kaviar tyndere og mere tiltrækkende.

Sådan tørrer du kaviar
Sådan tørrer du kaviar

Instruktioner

Trin 1

For det første skal du engagere dig i muskeltræning for at gøre dine kalve tyndere. Dette vil befri dem for fedt, gøre dem mere fremtrædende. Step aerobic (og dets forskellige variationer også) er ideel til dette. Det er nok at øve kun to eller tre gange om ugen. Træning kan udføres ikke kun i en sportsklub med en instruktør, men også derhjemme. Hver af de øvelser, du har valgt, skal gentages i gennemsnit 8-10 gange, så kan du gå videre til den næste.

Trin 2

Du kan vælge mellem flere ret enkle øvelser, der sigter mod at reducere volumen på dine kalve. Så øvelse nummer et: du skal sætte dit højre ben på en platform (få en speciel, specielt til at lave trin-aerobic), og læg derefter din venstre fod på den. Dernæst skal du sænke dit højre ben tilbage på gulvet, læg din venstre til det. Start den næste "tilgang" på det andet ben.

Trin 3

En anden øvelse fokuserer på at strække kalvene. Du skal tage et skridt fremad og hvile dine hænder på bagenden. Derefter er du nødt til at bøje dit knæ (det du fremsatte) og begynde at lave squats. I dette tilfælde skal hovedvægten falde på bagsiden af låret og lægmusklen. Bemærk forresten, at hver strækning udføres i mindst 30 sekunder.

Anbefalede: