Sådan Tørrer Du Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tørrer Du Muskler
Sådan Tørrer Du Muskler

Video: Sådan Tørrer Du Muskler

Video: Sådan Tørrer Du Muskler
Video: 3 BEDSTE ØVELSER TIL AT SMIDE FEDT OG BYGGE MUSKLER! 🔥 2024, Marts
Anonim

Når vi får kropsvægt, får vi automatisk fedtmasse sammen med muskelmasse - det er en uundgåelig proces. Naturligvis er "tørring" som sådan fyldt med tab af masse og volumen, men relieffiguren ser meget bedre ud end massen af fedt blandet med muskler. Hvis du tørrer dine muskler ordentligt, vil tabet af masse være ubetydelig.

Hvis du tørrer musklerne korrekt, vil massetabet være ubetydeligt
Hvis du tørrer musklerne korrekt, vil massetabet være ubetydeligt

Er det nødvendigt

  • - abonnement på gymnastiksalen
  • - kalorievejledning

Instruktioner

Trin 1

Skær dit daglige kalorieindtag med fyrre procent. Hvis du tidligere er blevet flittigt i vægt, mangler din krop nu næringsstoffer, og på grund af dette vil det reducere kropsfedt. Undgå fedtrige fødevarer helt og minimer slik.

Trin 2

Brug de samme øvelser, som du brugte før, men med lavere vægte og færre reps. Dit mål er at få musklerne til at arbejde, ikke vokse, mindre vægt er nødvendig, fordi din styrke falder i overensstemmelse hermed med mangel på kalorier. Udholdenhedsøvelse kan hjælpe dig med at forbrænde endnu mere kropsfedt.

Trin 3

Brug aerob træning og cardio træning som en cykel og et løbebånd. Når du kombinerer disse øvelser og udholdenhedsøvelser, falder din muskelmasse med op til ti til femten procent, mens dit fedtreduktion vil være op til halvfjerds procent. Afhængigt af tørringens varighed og din beslutsomhed kan disse indikatorer ændre sig til det værre eller til det bedre.

Anbefalede: