Sådan Tørrer Du Benmusklerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tørrer Du Benmusklerne
Sådan Tørrer Du Benmusklerne

Video: Sådan Tørrer Du Benmusklerne

Video: Diet|🔥3일동안 -2.5kg|단기간 다이어트 (feat.전효성님 다이어트) 2022, December
Anonim

Professionelle bodybuildere er fortrolige med begrebet "tørring" af muskler inden en konkurrence. Det er nødvendigt at give dem lindring og skære vand, der akkumuleres i lavsæsonen. Der er et par enkle trin, du kan tage for effektivt at tørre dine benmuskler.

Sådan tørrer du benmusklerne
Sådan tørrer du benmusklerne

Er det nødvendigt

  • - simulatorer
  • - vægtstang
  • - sports ernæring
  • - sportsuniformer.

Instruktioner

Trin 1

Foretag justeringer af din træningscyklus. Som regel løfter atleter maksimale vægte et par gange længe før konkurrencen. Alt dette fører til en stigning i muskelmasse og styrke. Men et lidt andet program er nødvendigt for at tørre musklerne. Find din optimale vægt, og gør det ca. 10-15 gange i et sæt. Hvil mindre (1,5 minutter) og gå straks videre til næste sæt eller øvelse.

Trin 2

Overvåg din krops reaktion under træning. Hvis du har lyst til, at du ikke kan følge med den givne rytme, skal du tage lidt længere hvile, end du burde. Nogle gange er det bedre at stoppe med at gøre en øvelse helt. Det er ret simpelt at forhindre tilbagegangsprocessen: drik 30 g kreatin hver træning. Så vil opsvinget være meget hurtigere.

Trin 3

Udfør benpress. Dette er den første øvelse, du skal fokusere på under din træning. Det er ikke så svækkende som barbell squat. Ved at trykke på dine ben hjælper det med at tørre dine benmuskler uden risiko for skade. Tilsæt hvert sæt et par pund pr. Skal.

Trin 4

Lav benkrøller og udvidelser på en speciel maskine. Du kan kombinere begge disse øvelser på samme dag. Dette tørrer både lårene og underbenet. Gør dem i et medium tempo, men glem ikke vejrtrækningen. Følg det samme princip om at tilføje vægt til apparatet som for det foregående.

Trin 5

Vær opmærksom på dine lægmuskler. Foretag kalvehævninger på en speciel maskine eller med en tung vægtstang. Anbring en lille "pandekage" under sokkerne og hæv langsomt til underbenets maksimale spænding. Så sænk dig også ned. Denne øvelse kan udføres op til 20 gange i hvert sæt.

Trin 6

Skift din diæt og vandforbrug. Kompetent træning alene vil ikke være nok til at tørre dine fødder. Spis mindre fedt og kulhydrater, som opbevares som væske i dine muskler. Det er hun, der skaber lydstyrken.

Trin 7

Spis kun kogt fedtfattigt kød som fjerkræ og kylling. Fjern stegte, stivelsesholdige fødevarer og slik fra din kost. Drik mindre fugt hele dagen. Hvis du tidligere har spist 2 liter vand om dagen, skal du prøve at drikke ca. 1,5 liter. Alt dette vil føre til opnåelse af det fastsatte mål.

Populær af emne.