Sådan Strammes Benmusklerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Benmusklerne
Sådan Strammes Benmusklerne

Video: Sådan Strammes Benmusklerne

Video: Sådan Strammes Benmusklerne
Video: Насос на 130 атмосфер 2024, April
Anonim

Ejere af slanke ben har råd til ekstreme mini- og tynde jeans og stramme bukser. I ethvert tøj føler de sig selvsikre og får mænds beundrende blik. Vil du slutte dig til rækken af disse heldige? Prøv pilates træning. Et sæt øvelser, der sigter mod at styrke musklerne i lår og balder, får benene til at passe.

Sådan strammes benmusklerne
Sådan strammes benmusklerne

Instruktioner

Trin 1

Startposition for den første øvelse: Sid på gulvet, bøj knæene og før dem op til brystet. Tag fat i kalvene med dine hænder og fold dine hænder til en "lås". Løft dine fødder fra gulvet, og prøv at rette dine ben ud, og hold dine skinneben med håndfladerne. Spred dine ben til siderne øverst. Gå derefter tilbage til startpositionen uden pause. Lav 5-10 reps. Gradvist bringe deres antal til 10-12 i en tilgang. Bare rolig, hvis øvelsen i løbet af de første lektioner virker for vanskelig - uden fysisk forberedelse og god strækning er det virkelig svært at gennemføre den. Prøv at udvide dine knæ mere og mere med hvert sæt.

Trin 2

Lig på ryggen med knæene op til brystet. Tag fat i underbenet på dit højre ben med håndfladerne, løft det op, ret det ud ved knæleddet. Ret samtidig dit venstre ben op og hold det parallelt med gulvet. Mens du er i denne position, skal du trække dit dominerende ben mod dit hoved i et ryk. Lav 3 sæt med 7-10 reps for hvert ben.

Trin 3

Tag en liggende stilling, lænet på albuer og sokker. Fold børsterne ind i låsen. Din krop skal strækkes ud i en lige linje. Bøj dit højre knæ, sænk det ned på gulvet, og hæv derefter hoften så højt som muligt, og skub hælen op. Lav 8-10 elevatorer. Bring dine knæ på brystet og hvile lidt. Gør derefter det samme antal gentagelser for venstre ben.

Trin 4

Til den næste øvelse har du brug for en støtte såsom bagsiden af en stol eller stol. Tag fat i den med den ene hånd, læg den anden i taljen. Spred dine ben lidt, drej sokkerne i forskellige retninger, så fødderne danner en linje. Hold øje med din kropsholdning: ikke slap eller rund din ryg. Squat langsomt og spred dine knæ til siderne. Når dine lår er parallelle med gulvet, skal du holde pause i et sekund. Fortsæt derefter nedad og synk så dybt som muligt. Når du har nået det laveste punkt, stiger du igen til mellempositionen og retter det. Udfør 10 squats, kun derefter ret helt ud.

Anbefalede: