Sådan Strammes Det Indre Lår

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Det Indre Lår
Sådan Strammes Det Indre Lår

Video: Sådan Strammes Det Indre Lår

Video: Sådan Strammes Det Indre Lår
Video: 10 MIN INNER THIGH WORKOUT - tighten the inner part of your legs / Intense I Pamela Reif 2023, November
Anonim

Den indre del af låret bruges meget lidt i hverdagen. Derfor kan dette område, selv med en stram figur som helhed, se slap ud. Regelmæssig motion og ordentlig pleje hjælper med at løse dette problem.

Sådan strammes det indre lår
Sådan strammes det indre lår

Er det nødvendigt

  • - massageolie
  • - sød orange æterisk olie
  • - ankelvægte
  • - alger til indpakning.

Instruktioner

Trin 1

Du kan ikke undvære specielle øvelser til det indre lår. Hvis du er langt fra fitness og sport, skal du starte med enkle øvelser.

Når du ligger på ryggen og presser din nedre ryg til gulvet, skal du bringe dine ben bøjet i knæene i en ret vinkel. Kontroller muskelspændinger i målområdet. Lav 2-3 sæt med 15-20 reps. Udfør denne øvelse hver anden dag. Efter 1-2 ugers træning skal du lægge vægt på dine ben, så øvelsen bliver mere effektiv.

Udfør squats med ben fra hinanden skulderbredde fra hinanden. Fokus ikke på dine tæer og hæle. Du skal føle spændinger i ryggen og indre lår. Lav 1-2 sæt med 10-15 reps.

Hvis du har mulighed for at gå i fitnessrummet, skal du ikke forsømme den maskine, hvor du kan udføre benaduktion. Vær ikke bange for at pumpe dit indre lår. Indstil vægten til 20-25 kg og udfør 20-25 reps. Prøv at lukke musklerne i underbenet helt under træningen. For at gøre din træning mere intens, skal du ikke tilføje vægt, men øge antallet af gentagelser.

Trin 2

Musklerne i de indre lår ser smukke ud, hvis de strækkes nok. Stræk jævnligt. Hvis du splittes, skal du gøre det hver dag med forvarmning af musklerne.

Meget effektiv til at trække yogaens indre lår op. Indarbejd flere asanas (f.eks. Lotus, kamel, stjerne) i din daglige opvarmning, og disse muskler bliver konstant tonet.

Trin 3

De indre lår er udsat for cellulite. Hvis du spiser ubalanceret, fører en stillesiddende livsstil, og du har et stillesiddende job, sænkes metaboliske processer i vævene i denne zone. Dette fører uundgåeligt til dannelsen af en "appelsinskal" og slaphed. Få regelmæssige hjemmespabehandlinger med fokus på dine lår.

Brug en mild krat, såsom creme fraiche og groft salt. Dette produkt vil have en dræningseffekt på de indre lår og gøre huden glattere. Efter eksfoliering påføres massagebasisolie med let strygende bevægelser indeholdende 5-7 dråber sød orange æterisk olie.

Algeindpakninger er meget effektive til at stramme de indre lår. Køb tangplader fra et apotek eller en kosmetikforretning, blød dem i varmt vand, læg dem på lårene og pakk dem ind med folie. Fjern algerne efter en time, tag et kontrastbrusebad og påfør en fugtighedscreme på din hud.

Anbefalede: