Sådan Opbygges Din Indre Lårmuskel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Din Indre Lårmuskel
Sådan Opbygges Din Indre Lårmuskel
Video: Sådan Opbygges Din Indre Lårmuskel
Video: Zig u0026 Sharko ☄ SEASON 3 ☄ ROBOT ZIG VS THE WORLD 🪐 Full Episode in HD 2023, Februar
Anonim

For de fleste kvinder ligger problemet i overskydende fedtaflejringer på de indre lår. Men der er dem, der ikke har nok af dette meget fede, hvorfor der dannes et stort hul mellem benene. Protein mad og motion kan hjælpe dig med at forbedre dine indre lårmuskler.

Sådan opbygges din indre lårmuskel
Sådan opbygges din indre lårmuskel

Er det nødvendigt

vægte til ben, håndvægte (1 kg, 2 stk.)

Instruktioner

Trin 1

Så et lille sæt øvelser: Udgangsposition - ben bredere end skuldre. Fra denne position skal du begynde at squat, klemme dine bagdele. 15-20 gange, 3 sæt hver. Udgangsposition - stående, fødder skulderbredde fra hinanden. I hænderne på en håndvægt (det er bedre at starte med 1 kg). Løft dine hæle fra gulvet og hæv dig på tæerne så højt som muligt. 10-15 gange, 3 sæt hver. Udgangsposition - liggende på ryggen. Løft dine ben op vinkelret på gulvet og spred dem ud til siderne. Den såkaldte garn. Bliv i denne position i ca. 30 sekunder eller et minut. Lav 3 sæt. Du kan øge tiden og antallet af tilgange afhængigt af fysisk kondition.

Trin 2

Udgangsposition - ligger på venstre side på gulvet, højre ben bøjet ved knæet og står på foden nær venstre knæ. Venstre ben rettes ud på gulvet. Løft dit venstre ben op af gulvet, og løft det op, ca. 30 cm. Skift derefter sider. 20-30 gange, 3 sæt hver. For at forbedre effekten kan du lægge en vægt på anklen for at øge belastningen.

Klem en lille bold (som en tennisbold) med dine knæ og begynd at klemme og fjerne den. 15-20 gange, 3 sæt hver. For at se resultatet tager det mindst en måned.

Trin 3

Glem ikke at spise protein mad: æg, kylling, oksekød, mælk osv.

Muskler indeholder 34,7% af den samlede mængde protein i menneskekroppen. Derfor anbefales det i perioder med intens træning at øge mængden af ​​protein, der indtages dagligt.

Populær af emne.