Sådan Fjernes Indre Lår

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Indre Lår
Sådan Fjernes Indre Lår

Video: Sådan Fjernes Indre Lår

Video: Sådan Fjernes Indre Lår
Video: Voksning. Suging. Eva Lorman, Elena Bernes 2023, Marts
Anonim

Fedtfoldninger på de indre lår forårsager problemer ikke kun for fedt, men også for ret slanke unge damer. Sagen er, at vi i vores hverdag praktisk talt ikke bruger disse muskler, og de svækkes gradvist og bliver dækket af cellulite. Hvordan fjernes de indre lår?

Det er vigtigt at træne regelmæssigt
Det er vigtigt at træne regelmæssigt

Instruktioner

Trin 1

For at dine lår skal se slanke og fit ud, ikke kun udefra, men også indefra, skal du udføre specielle øvelser. Det er ikke nødvendigt at gå i gymnastiksalen, du kan træne derhjemme, det vigtigste er, at dine klasser er regelmæssige. For effektiv korrektion er det nok at udføre et sæt øvelser hver anden dag i en måned.

Trin 2

Den første effektive øvelse spreder dine ben i luften. Læg på ryggen og løft dine lige ben. Spred dine ben til siderne 20-30 gange, hvile derefter. Gentag tre gange for maksimal effekt.

Trin 3

Lig derefter på ryggen igen og hæv dine ben vinkelret. Din opgave er at sprede dine ben til siderne uden at ændre stigningsvinklen. Tre sæt 20-30 gange vil være nok. Gå tilbage til startpositionen og fortsæt til næste øvelse - skiftevis sænkning af benene. Først skal du sænke dit højre ben ned på gulvet uden at ændre vinklen (20-30 gange), derefter din venstre (20-30 gange). Tre tilgange vil være nok.

Trin 4

Efter at have pumpet musklerne op med ovenstående tre øvelser, skal de strækkes. For at gøre dette, mens du ligger på ryggen, skal du sprede dine lige ben så langt som muligt, så langt som strækningen tillader. Med en jævn bevægelse skal du trykke på lårets indre muskler og fastgøre kroppen i denne position i 30-50 sekunder. Effekten af motion og stretching kan forbedres med en lokal massage, som i øvrigt er fremragende til cellulite.

Populær af emne.