Øvelser Til Det Indre Lår

Indholdsfortegnelse:

Øvelser Til Det Indre Lår
Øvelser Til Det Indre Lår

Video: Øvelser Til Det Indre Lår

Video: Øvelser Til Det Indre Lår
Video: MISTER INDRE DYRE FEDT om 14 dage | 8 minutters træning i hjemmet 2024, April
Anonim

For de fleste kvinder er problemområdet benene. Og hvis du strammer bagdelene og gør lårene afrundede - ikke så vanskelige, så er det meget vanskeligt at udarbejde den indre overflade af låret korrekt. Du skal udføre et bestemt sæt øvelser for at denne del af benet skal blive attraktivt.

Øvelser til det indre lår
Øvelser til det indre lår

Øvelser til det indre lår

Inden du starter en træning, skal du forberede kroppen til belastningen. Cardio er en god måde at varme op på. I gymnastiksalen kan dette være en stepper, motionscykel, ellipsoid eller løbebånd. Hjemme anbefales det at springe over rebet, hvis området ikke tillader det, kan du hoppe på stedet, men uden at bruge udstyr. Den optimale opvarmningstid er 7-10 minutter. Når musklerne er varmet op, er det tid til at begynde at træne på det indre lår.

Til den første øvelse har du brug for en stol eller vindueskarm som støtte. Du skal stå oprejst, benene er adskilt til den maksimale bredde, sokker drejes til siderne, hænderne er på støtten. Gør nu langsomt squats på en sådan måde, at hofterne er parallelle med gulvet. I denne position, dvæle i et par sekunder og langsomt, uden ryk, stige. Når du vender tilbage til startpositionen, behøver du ikke rette dine ben helt ud. Ved at udføre øvelserne korrekt vil musklerne i det indre lår være i konstant spænding. Når du sidder på huk, skal du overvåge lænden, den skal ikke bøjes. Det anbefales at udføre 3 sæt 15-20 gange.

Den næste øvelse er swing. For at gøre dette skal du ligge på gulvet på din højre side. Bøj venstre ben ved knæet og placer det foran venstre. I dette tilfælde vil sokken være næsten vinkelret på kroppen. Placer hovedet på armen bøjet ved albuen. Nu skal du langsomt hæve dit højre ben op så højt som muligt og også langsomt sænke det, men læg det ikke på gulvet. Du skal udføre 15-20 gentagelser i 3 sæt og derefter skifte side.

En anden effektiv øvelse for dit indre lår er Thrust. For at gøre dette skal du ligge på gulvet. Folk, der lige er begyndt, kan helt sidde på ryggen og lægge deres hænder under bagdelen. De mere trænede skal "stå" med albuerne på gulvet. Nu skal du løfte de lige ben op, mens vinklen mellem benene og gulvet er 90 grader. Endvidere konvergerer benene sig og divergerer, mens overlapninger foretages: den ene fod "flyver" over den anden. Du skal gentage mindst 25 gange i 3 sæt. Det anbefales gradvist at øge antallet af gange. Denne øvelse betragtes som en af de bedste til at træne det indre lår.

Hvad skal man ellers gøre for at få den bedste effekt?

For at processen med at forbedre det indre lår går hurtigere, anbefales det at gennemgå din diæt og foretrække korrekt ernæring. Afvis for fede, stegte og krydret mad samt hurtig fod, kulsyreholdige drikkevarer, søde og stivelsesholdige fødevarer. Den bedste måde at tilberede mad på er kogning, bagning eller dampning.

Ud over ernæring kan du bruge fugtgivende kropslotion og indpakning i løbet af 10-15 procedurer. Alt dette hjælper med at gendanne hudfarve og attraktivt udseende.

Anbefalede: