Sådan øges Antallet Af Fald

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Antallet Af Fald
Sådan øges Antallet Af Fald

Video: Sådan øges Antallet Af Fald

Video: Sådan øges Antallet Af Fald
Video: Lus på hovedet! Hvor kommer lus fra? Hvordan man slipper af med lus! 2024, April
Anonim

Dypene er en god øvelse til at styrke musklerne i dine arme og ryg. Antallet af push-ups pr. Sæt kan øges ved at udføre yderligere øvelser.

Push-up på de ujævne stænger
Push-up på de ujævne stænger

Dypene er lige så vigtige for at opbygge styrke og udholdenhed som pull-up på baren. Nogle atleter hævder, at ved at træne på de ujævne stænger og vandrette stænger på samme tid, kan du holde din overkrop i god form, altid se godt ud og føle lethed, styrke.

Mange begyndere kan ikke overvinde en bestemt linje i antallet af push-ups på de ujævne bjælker. Mangel på styrke i hænder og skuldre. For at lukke dette hul kan du ty til støtteøvelser.

Armbøjninger

For at øge styrken i dine arme og ryg kan du begynde at lave push-ups fra gulvet. Push-ups i fire hænder er gode. Det vil sige, børsterne kan placeres parallelt med kroppen, eller de kan drejes i forskellige retninger, hver gang de ændrer positionen med 90 grader. Som et resultat er næsten alle muskelfibre involveret, styrke er opbygget.

Du kan lave tre sæt til hver børste spredes dagligt. Efter to uger vises der magt, du kan mærke ønsket om at forbedre træningen. For at komplicere det kan du lægge dine fødder på en skammel og fortsætte push-ups også fra gulvet. Belastningen på armene øges, hvilket er meget nyttigt, når man nærmer sig de ujævne stænger.

Efter en måned med forberedende øvelser kan du gå videre til en sværere øvelse - en håndstand fra væggen og push-ups på hovedet. Det er vigtigt, at der i denne position også genereres statisk kraft, hvilket er meget vigtigt ved push-ups på de ujævne søjler.

Parallelt med denne øvelse kan du udføre en "liggende vægt" i et til tre minutter. Dette forbedrer statik og udholdenhed.

Arbejd på ujævne søjler

En interessant måde kan bruges til at øge antallet af push-ups.

Hvis du kun kan foretage push-ups fem gange i en tilgang, skal du gøre ti sæt med 2-3 push-ups i en træning. Hvil mellem sæt - 20-30 sekunder. Efter to uger vil antallet af push-ups ad gangen være mindst syv. På tre måneder kan du tredoble den maksimale push-up-hastighed.

For at forbedre statikken og styrke hænderne kan du øve et almindeligt stativ på de ujævne stænger, når benene hænger, og kroppen hviler på hænderne. Tag denne holdning inden push-ups. Du kan også gå i denne position på de ujævne stænger og kaste armene over. I det øjeblik den ene hånd bevæger sig til den anden position, er der stor belastning på ledbånd og muskler, hvilket bidrager til opbygning af styrke.

Anbefalede: