Fritfly - Ekstremt Frit Fald

Fritfly - Ekstremt Frit Fald
Fritfly - Ekstremt Frit Fald

Video: Fritfly - Ekstremt Frit Fald

Video: Fritfly - Ekstremt Frit Fald
Video: The Offspring - Pretty Fly (For A White Guy) (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Fritfly tilhører de unge områder med faldskærmsudspring. Det dukkede op i firserne i det sidste århundrede. I dag anerkendes fri flyvning som en af de typer faldskærmsudspring, hvor det officielle mesterskab afholdes.

Fritfly - ekstrem i frit fald
Fritfly - ekstrem i frit fald

Bogstaveligt talt står "frit fly" for frit fald, hvilket i princippet svarer til dets betydning. Faldet sker ved en højere hastighed (250-270 km / t) end normalt, mens kroppen er i oprejst tilstand (hovedet op eller ned), undertiden i siddende tilstand, så kontrol over passage af springet bliver vanskeligere. Under spring ændres kroppens position: atleter udfører forskellige tricks, bliver i visse stillinger. Enhver ændring i kroppens position under flyvning påvirker hastighedsændringen og følgelig retningen for flyvningen, og atleter skal derfor være i stand til fuldt ud at kontrollere deres krop.

image
image

Der er forskellige typer af free-fly jump, blandt hvilke der er: single og team (2 personer) spring, Big Way (4 eller flere personer), 3D formation (gruppe jump). De mest almindelige spring, hvor flere mennesker deltager. Derefter kan du oprette forskellige former under flyvningen ved hjælp af alle de forskellige freefly-udgør.

Mesterskabet deltager også af to personer sammen med en videograf. Deres præstationer varer kun 45 sekunder, hvorunder de mest nøjagtigt skal vise deres evne til at kontrollere kroppen, vise så mange figurer som muligt. For at øve fri flyvning skal du gennemføre et studium (obligatorisk grunduddannelse) og samtidig have erfaring med faldskærmshopping.

I dag kan du lære denne sport i en vindtunnel. Falltiden her er mere end to minutter og ikke 45 sekunder, som i en rigtig fri flyve. Røret er designet til otte personer, så det vil være muligt at udarbejde forskellige udgør, former, kombinationer, bevægelser mellem partnere. Under træningen forklares selve faldreglerne: hvordan man holder flyvningen niveau, holder øje med din partner, ikke afbryder forbindelsen fra den interne pilot og andre. Det er også nødvendigt at have grundlæggende træning i akrobatik, ellers vil det være svært at kontrollere kroppens position under flyvningen.

image
image

Så freefly er en af de mest spændende og ekstreme typer faldskærmsudspring. Han fanger med sine positive følelser, som helt sikkert vises under springet. Du skal have en god nok grundlæggende baggrund til at øve frit fly, og du bør tage det meget alvorligt.

Selvstudie giver ikke nogen resultater. Dette kræver særlig træning, der finder sted i flere faser. For at redde dit eget og andres liv skal du respektere reglerne om forberedelse og sikkerhed under flyvningen.

Anbefalede: