Hvordan Man Laver Fald På De Ujævne Søjler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Fald På De Ujævne Søjler
Hvordan Man Laver Fald På De Ujævne Søjler

Video: Hvordan Man Laver Fald På De Ujævne Søjler

Video: Hvordan Man Laver Fald På De Ujævne Søjler
Video: ЖАКЕТ крючком ВСЕ СЕЗОНЫ на любой возраст и размер / МАСТЕР КЛАСС вязание крючком - УЗОР СХЕМА 2024, Kan
Anonim

På trods af at fitnesscentre i dag er udstyret med den nyeste teknologi, og du kan finde det mest moderniserede udstyr der, bruges noget af det udstyr, der blev brugt i en fjern fortid, stadig af atleter i dag på grund af deres dokumenterede effektivitet. Et eksempel på et sådant projektil er sportsstænger, som giver mange muligheder for at udarbejde forskellige muskelgrupper. Med dips lægger du en alvorlig belastning på pectoralis major muskel såvel som musklerne i skulderbæltet og triceps. For push-ups har du kun brug for de ujævne søjler og din egen vægt.

Hvordan man laver fald på de ujævne søjler
Hvordan man laver fald på de ujævne søjler

Instruktioner

Trin 1

For at push-ups på de ujævne søjler fører til det ønskede resultat og på samme tid ikke fører til skader, skal du følge en række trin-for-trin regler. Stængerne bør ikke være bredere end dine skuldre.

Trin 2

Stå foran de ujævne stænger, og tag udgangspositionen - med vægt på lige arme. Fra øverste position, vip din torso fremad, bøj derefter albuerne og sænk dig selv, indtil dine hænder er i armhulerne. Jo lavere du går, jo mere bliver brystmusklen udarbejdet.

Trin 3

Hold strækningen i to sekunder, og løft derefter op igen og spred albuerne til siderne. Hvil din hage på brystet og vip din krop fremad. Sænk dig derefter ned igen. Bestem dybden af sænkning og løft individuelt - afhængigt af din strækning og dit fitnessniveau.

Trin 4

Til at begynde med kan du stige nedad og stige langsommere - senere, når strækningen er bedre, kan du klatre hurtigt.

Trin 5

Gentag løftene på glatte arme og nedstigninger på armene, bøjet ved albuerne, skiftevis, hvilket gør dine bevægelser glatte og målte. Lav så mange reps som du kan, hvile derefter.

Trin 6

Du kan også gå ned til det laveste punkt og stige derfra til det højeste punkt for sidste gang i din træning for at genaktivere dine pecs og triceps.

Anbefalede: