Sådan Lærer Du At Lave Push-ups Fra De Ujævne Søjler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Lave Push-ups Fra De Ujævne Søjler
Sådan Lærer Du At Lave Push-ups Fra De Ujævne Søjler

Video: Sådan Lærer Du At Lave Push-ups Fra De Ujævne Søjler

Video: Sådan Lærer Du At Lave Push-ups Fra De Ujævne Søjler
Video: HOME CHEST Workout | Push Ups ONLY 2024, Kan
Anonim

Næsten alle eksperter er enige om, at push-ups generelt og push-ups fra barerne i særdeleshed er en af de mest effektive øvelser, der påvirker alle muskelgrupper i overkroppen på én gang. Med den korrekte og intensive udførelse af sådanne øvelser kan du opnå fantastiske resultater - stram og form musklerne i brystet, trapezium, gør dine skuldre brede og din kropsholdning korrekt.

Sådan lærer du at lave push-ups fra de ujævne søjler
Sådan lærer du at lave push-ups fra de ujævne søjler

Instruktioner

Trin 1

Der er flere typer bar-push-ups. For det første kan du lave push-ups ved at placere begge arme og ben på de ujævne stænger. Det vil sige, at du vil indtage den samme startposition som med regelmæssige push-ups fra gulvet, men på grund af det faktum at du vil synke lavere end dine arme og ben er placeret, vil belastningen på musklerne være meget større, og øvelser vil være mere effektive.

Trin 2

For det andet kan du lave push-ups fra bjælkerne med benene nedad. I dette tilfælde kan du tage dine ben tilbage og kun svinge musklerne i brystet og armene, eller du kan strække dine ben vinkelret på kroppen og også svinge pressens muskler.

Trin 3

Så start push-ups i den rigtige startposition. Placer dig mellem stængerne, læn dig på lige arme, tag fat i stængerne med håndfladerne mod dig.

Trin 4

Tag derefter en dyb indånding og begynd at sænke dig langsomt ned og bøje albuerne, ligesom du ville med regelmæssige push-ups fra gulvet. Synk så dybt som din styrke og udholdenhed er nok.

Trin 5

Begynd derefter at glat og langsomt stige opad og bøje dine arme. På det punkt med den højeste muskelspænding skal du ånde ud for at hjælpe dig selv med at vende tilbage til startpositionen. Lav flere reps, skift din push-up teknik for at arbejde på brystet og triceps muskler på samme tid. For at koncentrere hovedbelastningen på triceps skal du holde din krop lige uden at bøje sig fremad og trykke dine hænder så tæt på kroppen som muligt. For at mere belastning skal falde på brystmusklerne, er det nødvendigt at gøre det modsatte - at sprede albuerne til siderne og vippe kroppen fremad. En anden måde at opbygge nøjagtigt brystmusklerne er at træne på ujævne bjælker, der er meget adskilte. Imidlertid er udførelsen af denne øvelse fyldt med skulderskader - du kan strække musklerne eller endda forskyde skulderleddet.

Trin 6

Hvis du tror, at dine muskler allerede er helt forskellige, kan du lave vægte. Til dette har fitnesscentre specielle bælter med en karabinhage, hvor du kan hænge ekstra vægt, for eksempel en pandekage fra en vægtstang. Vægtede øvelser er meget mere effektive end enkle push-ups, men kan på den anden side føre til skader, så de skal udføres meget omhyggeligt.

Anbefalede: