Sådan øges Antallet Af Push-ups Til 100 Eller Mere

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Antallet Af Push-ups Til 100 Eller Mere
Sådan øges Antallet Af Push-ups Til 100 Eller Mere

Video: Sådan øges Antallet Af Push-ups Til 100 Eller Mere

Video: Sådan øges Antallet Af Push-ups Til 100 Eller Mere
Video: 100 Push Ups A Day? Here's What Will Happen 2023, September
Anonim

Når du begynder at arbejde på din udholdenhed og styrke, skal du ikke tage alt på én gang og overbelaste dig selv. Ved at tilføje en ekstra belastning til en uforberedt krop, kan du overforlænge alle musklerne, og der er slet ingen fordel ved øvelsen.

Sådan øges antallet af push-ups til 100 eller mere
Sådan øges antallet af push-ups til 100 eller mere

Push-ups er en af de øvelser, der på trods af deres enkelhed har en enorm indflydelse på udviklingen af forskellige muskelgrupper. Korrekt udførelse af push-ups strammer rygmusklerne, biceps og triceps. Alle disse muskler vil tilføje kroppen den lettelse, du ønsker, og øge styrken.

Sådan opnås resultatet

En utrænet person kan ikke gøre mere end 30-40 push-ups i en tilgang. Samtidig er det usandsynligt, at det samme beløb vil blive udført for den anden tilgang. Hvis du beslutter at øge antallet til 100 eller flere gange, bliver du nødt til at arbejde hårdt i mere end en måned, fordi du ikke kan øge push-ups dramatisk.

Det er mest produktivt at engagere sig i tilgange, det vil sige 3-4 besøg på øvelserne. Især kan den første tilgang gøres 20 gange, i den anden og tredje - allerede 25 gentagelser og i den fjerde - igen 20 eller 15 gange. Det korrekte valg af antallet af push-ups hjælper med ikke at overbelaste dig selv. Du kan øge antallet af push-ups udført pr. Sæt, hvis den tidligere standard allerede synes let.

At udføre 100 eller flere push-ups ad gangen vil kræve en masse øvelse. For at opnå et sådant resultat vil det som regel tage mindst 2-3 måneders intensiv træning. Du kan fremskynde dine resultater ved at tilføje træning på vandrette og ujævne bjælker.

Pull-ups på den vandrette stang styrker biceps og greb, mens push-ups på de ujævne stænger øger belastningen på triceps og skulderbånd. Ved at ændre belastningen på forskellige muskelgrupper kan du hurtigt bringe dem til en produktiv tone.

Anbefalinger til at øge push-ups

Glem ikke korrekt ernæring og den nødvendige hvile til musklerne. Hver gang belastning af dig selv mere og mere strækkes muskelfibrene. Som et resultat frigøres mælkesyre, hvis overskud fører til svær smerte i hænderne.

En gang hver 2-3 dag er du nødt til at hvile fra træning, så musklerne har tid til at komme sig. Det anbefales også at tage et varmt bad for afslapning og hvile. At øge push-ups er en simpel proces, der kun kræver viljen til at udøve. Mange mennesker, når de foretager selvforbedring, opgiver ofte denne forretning på grund af manglende motivation. Til at begynde med skal du tænke og beslutte, hvad du har brug for det til, og derefter tage undervisning.

Korrekt motivation er nøglen til succes i enhver virksomhed; folk gør intet for ingenting. Efter at have besluttet, så glem ikke at lave push-ups alene ikke vil have det komplekse resultat. Det er bedre at træne et sæt øvelser for dig selv for at ændre belastningstyperne og udvikle ikke kun torso og arme, men for eksempel også ben eller mavemuskler.

Anbefalede: