Sådan øges Springet Til Basketball

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Springet Til Basketball
Sådan øges Springet Til Basketball

Video: Sådan øges Springet Til Basketball

Video: Sådan øges Springet Til Basketball
Video: NEVER Lose The Ball AGAIN! How To Dribble A Basketball For Beginners 2023, Marts
Anonim

Basketball er en spektakulær og spændende sport, hvor du kun kan opnå nogle højder med konstant træning og indsats. For at få et vellykket spil og opnå gode resultater har en atlet brug for en veludviklet færdighed med højdehopp, da det ofte er højden af springet i basketball, der bliver den afgørende faktor i sejr. Du kan øge højden på det lodrette spring ved regelmæssigt at udføre et sæt specielle øvelser designet til basketballspillere.

Sådan øges springet til basketball
Sådan øges springet til basketball

Instruktioner

Trin 1

Du skal altid starte en træning med stretching, som forbereder musklerne på stress. I fem minutter skal du hoppe reb, løbe eller stå stille. Når du strækker dig, stræk dine led og muskler, og pas på ikke at gå glip af noget for at forhindre personskade.

Trin 2

Strakt godt, begynd at hoppe lodret på det ene ben og tryk dit ben mod brystet, mens du hopper. Tag ti spring, hvile derefter og gentag springene. Hele øvelsen består af fem sæt med ti spring på hvert ben.

Trin 3

En anden øvelse for at øge længden og højden af springet kaldes Frog. For at gøre det skal du gøre en fuld squat og prøve at springe frem så langt som muligt. Øvelsen består af fire runder med femten spring hver.

Trin 4

Gør derefter accelerationsøvelsen - accelerér 50 meter ti gange i træk, hvil mellem sæt i 20-30 sekunder. Du kan også accelerere 30 meter 15 gange i træk.

Trin 5

Udfør hurtige spring opad ved hjælp af lægmusklerne. I et minut skal du hoppe så hurtigt som muligt på det ene ben, derefter skifte ben og hoppe på det andet ben i et minut. Gentag øvelsen på hvert ben tre gange. Hop til en højde på 10 cm.

Trin 6

Udfør firs spring opad, tryk begge ben mod brystet på tidspunktet for springet. Opdel hoppene i fire serier med lidt hvile imellem.

Trin 7

Stå med ryggen mod væggen og placer en basketball bag ryggen. Bøj dine knæ til 90 grader, og hold bolden mellem ryggen og væggen, mens du sidder på huk. Hold bolden i siddende position i 10 minutter, hvile derefter. Gentag fem gange.

Trin 8

Ved at udføre disse øvelser fire gange om ugen vil gradvis øge belastningen øge din lodrette springhøjde.

Populær af emne.