Hvordan Man Rammer Målmanden

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Rammer Målmanden
Hvordan Man Rammer Målmanden

Video: Hvordan Man Rammer Målmanden

Video: Hvordan Man Rammer Målmanden
Video: Sådan foregår målmandstræning | Randers FC | Skipperligaen 2024, April
Anonim

Målmandens position er nøglen i ethvert holdspil. Det samme gælder selvfølgelig for fodbold. Forsvarere kan ikke altid redde porten. Og så opstår spørgsmålet, hvordan kan målmanden effektivt ramme bolde, der flyver i sit mål?

Hvordan man rammer målmanden
Hvordan man rammer målmanden

Instruktioner

Trin 1

Udvikle en reaktion. Det er umuligt at slå hurtige flyvende bolde i mål uden en udviklet reaktion. Arbejd konstant med denne færdighed, da målmænd har mest brug for det. Bed om mere lige slag i din træning. Øv også med at reflektere straffe fra 11 meter. Dette vil hjælpe med at slippe af med frygt for slag og give en ny drivkraft til færdigheder.

Trin 2

Se bevægelsen af modstanderens ben og øjne. Som under træning og officielt spil skal du holde øje med, hvordan din modstander bevæger sig. Det vigtigste er at have tid til at lægge mærke til, i hvilken retning hans slående ben er rettet. Som regel vil bolden flyve i denne retning. Du har et par brøkdele af et sekund til at reagere. Se også, hvor dejen ser ud. Hvis han ser op, vil sparket højst sandsynligt gå i øverste hjørne af målet.

Trin 3

Overvej at bedrage bevægelser. Nogle spillere kan lide at lave en falsk svingning med det ene ben og derefter ramme det andet. Fald ikke for deres tricks! Stå fast på dine fødder med knæene let bøjede og dine hænder skulderbredde fra hinanden. På denne måde kan du reagere hurtigt og ramme den flyvende bold. Bliv kølig i enhver situation.

Trin 4

Tag markiserne i dine hænder. Hvis bolden flyver højt, skal du hoppe fra stedet og kaste armene op. Vær ikke bange for at såre nogen, mens du gør dette. Tag fat i bolden så tæt som muligt, og tryk den mod jorden, hvis situationen ved målet er farlig nok. Hvis ikke, skal du bare gribe bolden og kaste den uden for feltet.

Trin 5

Brug dine næver til at bekæmpe stærke smadrende slag på målet. Det er en anden sag, hvis du skal reagere direkte på, at bolden flyver i mål. Denne situation er meget farligere end markiser. Brug kun dine næver eller håndflader til at afbøje sådanne slag. Slå dem væk fra målmandens område, så ingen kan hente bolden og score et mål. Gør dette så hurtigt og så skarpt som muligt.

Trin 6

Spark bolden, der ruller på jorden med dine fødder. Hvis spillsituationen tillader det, skal du bare sparke projektilet tilbage i marken. Dette skal gøres, hvis modstanderens angribere er i umiddelbar nærhed af målet og dribler bolden foran dem. Det er ikke altid muligt i sådanne tilfælde at slå bolden med dine hænder. Kør derfor hurtigt ud af porten og bank projektilet væk. Dette sparer dit team for unødvendige problemer.

Anbefalede: