Sådan Rammer Du I Boksning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rammer Du I Boksning
Sådan Rammer Du I Boksning

Video: Sådan Rammer Du I Boksning

Video: Sådan Rammer Du I Boksning
Video: Mylène Farmer - Appelle mon numéro (Clip Officiel HD) 2023, Marts
Anonim

Orientalske kamps dominans på tv-skærme og biografer efterlader ufortjent en af de bedste former for selvforsvar - boksning. En god bokser er en meget formidabel modstander, der er i stand til at slå mere end en fan af øst ud.

Sådan rammer du i boksning
Sådan rammer du i boksning

Instruktioner

Trin 1

Hvordan adskiller en god bokser sig fra en dårlig? For det første er han fremragende til at slå teknikker, og for det andet fungerer han godt i forsvaret. Og for det tredje har han den rigtige taktiske tænkning, så han kan overspille sin modstander.

Trin 2

Mestre teknikken med at slå. Det rigtige slag leveres ikke med hånden, men med hele kroppen. Forestil dig en vippe - al kraften i svinget frigøres på spidsen. Et godt hit skal være det samme, hvor hånden kun overfører den fulde styrke af musklerne i benene og kroppen til målet. Et slag, der kun leveres med en hånd, er svagt nok og bruges normalt til at distrahere modstanderen, føle sit forsvar.

Trin 3

Lær at slå både i en statisk position og i bevægelse. En af de bedste modangrebsmuligheder er at fange din modstander i hans strejke: undgå let uden at bryde afstanden og slå næsten samtidigt med ham. Prøv at tage et kort skridt til venstre med et samtidigt lige højre spark, og omvendt, gå til højre med et venstre spark. Det er vigtigt at forstå, hvordan kroppens bevægelse er indlejret i slaget, det skal være en kontinuerlig bevægelse. Hvis du træder først og derefter rammer, er det forkert. Fang en bølge, der begynder med en sidelæns bevægelse af din krop, og giv den til din hånd.

Trin 4

Bølgeprincippet er et af de vigtigste. Bevæger sig og slår, og føl hele tiden bevægelsen af energi i kroppen, dens ruller langs benene, kroppen, armene. Det er ikke nødvendigt at slå hårdt først, det er vigtigt at finde den rigtige teknik. Efter at have arbejdet et stykke tid begynder du selv at skelne mellem klodsede uregelmæssige bevægelser - de har ingen styrke. Og omvendt, korrekte bevægelser er altid fyldt med det.

Trin 5

Strejketeknikken er uadskillelig fra forsvarsteknikken, de skal mestres sammen. Lær at kombinere forsvar med modangreb som beskrevet ovenfor. Hvis du adskiller undvigelsen og angrebet, spilder du tid, fjenden har tid til at undvige. Omvendt bliver deres kombination meget uventet for ham.

Trin 6

Lær ikke at bryde afstanden. Når du bevæger dig væk, giver du initiativet til fjenden. Han ramte, du trak dig tilbage, han ramte igen … Den rigtige mulighed ser anderledes ud: han ramte - og faldt og ramte dit modangreb kombineret med skråningen. Til træning skal du bede din partner om at slå dig i ansigtet med korte, lige lige slag - langsomt først, derefter hurtigere og hurtigere. Din udfordring er at lære at undvige uden at træde tilbage. Når du har lært teknikken til at undvige og kombinere den med samtidige modangreb, bliver du en meget farlig modstander.

Populær af emne.