Sådan øges Stansekraften I Boksning

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Stansekraften I Boksning
Sådan øges Stansekraften I Boksning
Video: Sådan øges Stansekraften I Boksning
Video: Мастер Спорта притворяется НОВИЧКОМ на БОКСЕ | ПРАНК над ТРЕНЕРОМ 2023, Februar
Anonim

Alle vil gerne være stærke, kunne beskytte sig selv og deres kære. Derfor opstår spørgsmålet: hvordan man udvikler slagets kraft. Desuden kan du i vores tid uden selvforsvar komme i en ubehagelig situation eller endda blive lammet. Så hvordan man lærer at slå hurtigt og hårdt for at slå din fjende ned eller slå ham fra.

Sådan øges stansekraften i boksning
Sådan øges stansekraften i boksning

Er det nødvendigt

  • - Tillid til din styrke.
  • - Evne til at nå det fastsatte mål.
  • - Udholdenhed.

Instruktioner

Trin 1

I de fleste tilfælde afhænger slagets kraft af slagets teknik, muskeltilstanden og generne. Først og fremmest skal du i det mindste lære det grundlæggende i boksningsteknik, hvordan man strejker korrekt, så det giver mening at øge strejkens hastighed og styrke. Så lad os starte med en opvarmning. Vi strækker vores arme, skuldre, brystmuskler, ryg, ben. Som du ved, kommer kraften fra et direkte slag fra triceps. Men afhængigt af hvordan påvirkningen ændres, er andre muskler også forbundet. Lad os tage et sidespark - kroge som et eksempel: det involverer hovedsageligt triceps og brystmuskler. Og for eksempel i det nederste slag - den store opskæring - er biceps, triceps, brystmuskler samt muskler i ryggen og nedre ryg involveret. I boksning afhænger hele slagets kraft af benene, og først derefter er armens muskler involveret.

Trin 2

Efter denne lille udflugt i teorien kan vi gå direkte til øvelserne. Lad os starte den første øvelse for et direkte hit - push-ups på håndfladerne, en smal indstilling. Denne øvelse bruger triceps muskler, som er en del af den største muskelgruppe for hastighed og stansningskraft. Du skal sætte dine håndflader på en sådan måde, at der dannes en trekantform mellem dem. I dette tilfælde skal håndfladerne være parallelle med hagen. Når du skubber op, skal du røre panden til området med trekanten.

Trin 3

Nu vender vi os til den anden øvelse - push-ups på næver, smal indstilling. I denne øvelse har vi igen triceps, der fungerer. Vi sætter vores næver sammen parallelt med midten af ​​brystområdet. På denne måde laver vi push-ups, mens vi spreder benene i skulderbredde fra hinanden.

Trin 4

Dernæst udfører vi push-ups på næver i en bred position. I denne øvelse er foruden armens muskler også brystets muskler involveret. Ved at pumpe henholdsvis brystets muskler øger vi sidestødets styrke og hastighed. Vi spreder vores arme så bredt som muligt, lægger dem på næverne og begynder at skubbe op. Push-ups skal udføres så dybt som muligt, så musklerne fungerer optimalt. Den bedste måde at gøre dybe push-ups på er med tre stole. Vi sætter 2 stole parallelt med hinanden til armene og 1 til benene. Og så gør vi push-ups og sænker torsoen så dybt som muligt.

Trin 5

Nu tager vi håndvægte, der vejer 2-3 kg. For det første behøver du ikke tage mere vægt for ikke at skade dine led. Og vi kæmper med en skygge, 200 slag med lige, side- og store bogstaver.

Trin 6

Så tager vi rebet og begynder at hoppe så hurtigt som muligt, helst mindst 3 minutter. Ved at udføre denne øvelse pumper vi kalve og fødder, hvorfra slagkraften kommer direkte. Hvis du ikke har et reb, kan du springe uden det, træder frem, baglæns, højre og venstre.

Trin 7

Push-ups skal udføres jævnt, i et jævnt tempo og til det yderste, indtil hænderne ryster af overbelastning. Som du ved, i alle sportsgrene, gør noget ud over deres evner, og dermed udvider de sig. Så vi lavede et par serier af push-ups plus springtov. Derefter skal du bruge 20-25 minutter på at ramme pæren. Desuden skal arbejdet med pæren også være jævnt. Det er ikke værd at ramme hende med al sin magt og så hurtigt som muligt. For at slappe af de muskler, der har fungeret, skal du bruge et par runder med en pære.

Populær af emne.