Sådan øges Armstyrken Og Stansekraften

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Armstyrken Og Stansekraften
Sådan øges Armstyrken Og Stansekraften
Video: Sådan øges Armstyrken Og Stansekraften
Video: Supernatural Battle Game Episode 1 - 12 English dub full Screen 2023, Februar
Anonim

Stærke arme er et tegn på en rigtig mand. Evnen til at levere stærke slag er værdsat ikke kun i boksning eller i enhver anden kampsport. Du kan ikke sidestille udtrykkene "stærke arme" og "store muskler". Typisk tilføjer armstyrke og stanseøvelser ikke inches til din biceps. Men det er stadig nødvendigt at opfylde dem. Tilføj et par øvelser til din træningsrutine, så resultaterne ikke længe.

Sådan øges armstyrken og stansekraften
Sådan øges armstyrken og stansekraften

Er det nødvendigt

  • - en vægtstang eller håndvægte med en tyk stang
  • - lille solid gummikugle;
  • - gymnastikmåtte.

Instruktioner

Trin 1

Tag en vægtstang med en tyk stang. Stå lige op med dine skinneben næsten ved at røre ved stangen. Tag fat i stangen med et overhåndsgreb. Ret langsomt ud, løft stangen med lige arme. Flyt dine hofter lidt fremad, når du løfter dine hofter. Sænk derefter langsomt projektilet ned på gulvet. Udfør 3-5 reps med maksimal vægt.

Trin 2

Udfør en fedtstang dødløft med den ene hånd. Brug et overheadgreb. Lav 3-5 reps med maksimal vægt og skift hænder.

Trin 3

Stå lige op. Tag en vægtstang eller håndvægte med en tyk stang i dine hænder. Armene med projektilet sænkes frit langs kroppen. Palmerne vendes udad. Med et hurtigt ryk, ved hjælp af inerti, kast projektilet til dine skuldre. Lås positionen i et til to sekunder. Sænk langsomt barbell ned, og stræk albuerne ud. Negative elevatorer lægger meget mere stress på biceps og underarmsmuskler.

Trin 4

Tag en vægtstang med et overheadgreb. Stå lige op, armene ned, tilbage lige, se foran dig. Hold vægten, så længe du har nok styrke i dine hænder. Denne holdøvelse er nødvendig for udviklingen af ​​musklerne i håndled og hånd. Jo tungere din knytnæve er, jo skarpere bliver slaget.

Trin 5

Tag en lille gummikugle. Klem det fast. Prøv at knuse bolden i din håndflade. Arbejd skiftevis med begge hænder. Gør denne øvelse dagligt, hvert gratis minut.

Trin 6

Hæng fra en vandret stang med en tyk stang. I denne egenskab er det praktisk at bruge den øverste målstolpe til et fodboldmål. Bøj dine ben let og kryds dem ved anklene. Øvelsen udføres i hele holdets varighed. Prøv at øge den tid, du kan hænge på baren med hver træning.

Trin 7

Tag stillingen "liggende på dine næver." Bøj langsomt dine albuer og sænk din krop ned. Hvornår er brystet? rører gulvet, skub dig skarpt op, så du har tid til at klappe i hænderne. Land på let bøjede arme for at undgå at beskadige albueleddet. Lav push-ups på en gymnastikmåtte for at undgå at skade dine knogler, når du lander på dine næver.

Populær af emne.