Sådan øges Højdespring Til Basketball

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Højdespring Til Basketball
Sådan øges Højdespring Til Basketball

Video: Sådan øges Højdespring Til Basketball

Video: Sådan øges Højdespring Til Basketball
Video: Danica blandt årets højdespringere 2023, Marts
Anonim

Der er nok sportsgrene, hvor den førnævnte færdighed er påkrævet. Men det er værd at være opmærksom på spilprogrammer, såsom basketball eller volleyball. Her, hvor, hvor og der er det virkelig vigtigt at være i stand til at springe højt. Især i betragtning af den højde, som nettet trækkes til, og kugleringen er fastgjort. Dette er grunden til, at erfarne trænere følger et par enkle tricks for at hjælpe en atlet med at udvikle de muskelgrupper, de har brug for.

Sådan øges højdespring til basketball
Sådan øges højdespring til basketball

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste og mest effektive måde er at bruge vægte. Det er værd at starte med bæltet. Men der er et "men" - at køre med en sådan enhed på kroppen er ikke særlig praktisk. Og det er ikke helt sikkert. Faktisk, takket være bæltet, stiger atletens vægt, hvilket igen øger hans kinetiske energi under bevægelse. Dette reducerer for det første spillerens manøvredygtighed og mobilitet, og for det andet i en kollision vil skader være mere alvorlige.

Trin 2

Netop så ingen bliver skadet, selv basketballspillere med vægtbælter, bør tvinges til at spille volleyball. Hvad er dette fundamentale overlegenhed i forhold til basketball? Det kræver ikke meget løb, og risikoen for kollision mellem spillere minimeres. Og i betragtning af at nettet er strakt ret højt, bliver spillerne nødt til at hoppe ofte og meget for at opfange den flyvende bold.

Trin 3

Det fremmer udviklingen af muskler i ben, hofteområde, ryg, nedre ryg og abs. Plus, spillernes udholdenhed udvikler sig. Når sådanne vægtningsenheder fjernes, bliver det meget lettere at lave høje spring, fordi musklerne har tid til at vænne sig til den vægt, som bæltet tilføjede dem.

Populær af emne.