Sådan Pumpes Dine Bagdele Hurtigt Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dine Bagdele Hurtigt Op
Sådan Pumpes Dine Bagdele Hurtigt Op

Video: Sådan Pumpes Dine Bagdele Hurtigt Op

Video: Sådan Pumpes Dine Bagdele Hurtigt Op
Video: Холодные руки и ноги - стоит ли беспокоиться? 2023, December
Anonim

Faste, afrundede skinker ser meget attraktive ud. Men naturen giver ikke alle en sådan rigdom. Gluteus musklerne kan pumpes op. Du vil ikke være i stand til at gøre dette meget hurtigt, men hvis du træner hver dag, bliver røvet efter en måned konveks og forførende. Du behøver bare ikke være doven.

Sådan pumpes dine bagdele hurtigt op
Sådan pumpes dine bagdele hurtigt op

Instruktioner

Trin 1

Varm først dine muskler op. For at gøre dette skal du sætte dine ben sammen og bøje sig. Med fingerspidserne skal du stræbe efter at nå gulvet. Selvom dette ikke virker, strækker musklerne i bagdelen sig og bliver elastiske, hvilket hjælper med at øge effekten af efterfølgende øvelser.

Trin 2

Musklerne i balderne pumpes meget godt op fra squats. Du skal sidde på plads i lang tid. Men hvis du bliver træt. Squat mindst 10 gange om dagen. Det vigtigste er, at hælene skal være flade på gulvet og ikke komme af det. Dette giver dig mulighed for at give musklerne den rigtige belastning.

Trin 3

Lig på maven på gulvet. Ret dine arme langs din torso. Hovedet skal hvile på hagen. Løft nu det ene lige ben op, så det andet. Du skal løfte den til den maksimale afstand, der er tilgængelig for dig. Hvis det er muligt, er det bedst at holde foden op i et par sekunder. Du skal udføre øvelsen i mindst 10-15 minutter uden pause.

Trin 4

Lig på ryggen på gulvet. Placer dine håndflader under dine bagdele. Bøj dine ben. Løft derefter dit bækken så højt som muligt. Det er bydende nødvendigt samtidig at presse, belaste musklerne i balderne. Når bækkenet er øverst, skal du sprede og bringe dine knæ. Gentag øvelsen, indtil musklerne gør ondt.

Trin 5

Kom på alle fire med håndfladerne på gulvet. Efterlad et knæ på gulvet, og ret det andet ben op, og løft det op. Hendes tå skal pege ned. Gulvet må ikke berøres, benet skal være udhængende. Gør derefter det samme med det andet ben. Komplicér derefter øvelsen ved ikke at løfte lige, men bøjede ben ved knæene. Det vil sige, at du først skal rette dit ben og derefter bøje det med en baldakin opad med din hæl og flytte det op og ned.

Trin 6

Stå op på alle fire. Sving dit ben til siden i en vinkel på 90 °. Så det andet ben. Dette skal gøres i mindst 10-15 minutter eller 10-15 gange med hvert ben. Hovedkriteriet er muskeltræthed.

Anbefalede: