Morgen Træningsvideo Til Vægttab

Morgen Træningsvideo Til Vægttab
Morgen Træningsvideo Til Vægttab

Video: Morgen Træningsvideo Til Vægttab

Video: Morgen Træningsvideo Til Vægttab
Video: Stram Op #1 - FW hjemmetræning 2024, Kan
Anonim

Morgenøvelser til vægttab hjælper med at genoplade med livlighed og optimisme hele dagen, og vigtigst af alt - at starte processen med at forbrænde fedt. Du skal træne hver dag og slutte med afslapning og strækøvelser.

Morgen træningsvideo til vægttab
Morgen træningsvideo til vægttab

Mange undervurderer den positive effekt af morgenøvelser for vægttab på kroppen, men forgæves. Når du træner regelmæssigt om morgenen, kan du indstille en god tone til dit stofskifte, genoplade med energi og styrke hele dagen. Derudover er det under træningen om morgenen, at du kan forbrænde fedt deponeret om aftenen. Således dræber den praktiserende læge to fugle med en smule: slipper af med ekstra pund og hjælper kroppen med at komme ud af en søvnig, sløv tilstand og indstille sig på et arbejdsstemning.

Du kan begynde at lave morgenøvelser for vægttab uden at komme ud af sengen. Liggende på ryggen, frigør overdreven spænding i occipitale muskler ved at udføre hoveddrejninger. Først til venstre, bevæger hagen til skulderen og derefter i den modsatte retning. At strække dine skrå mavemuskler og nedre rygmuskler kan gøres med vendinger. For at gøre dette skal du sidde på sengen med benene hængende ned og dreje kroppen så langt som muligt ved hjælp af din venstre hånd til støtte. Gør det samme i den anden retning, og dvæle ved det ekstreme punkt i 20-30 sekunder.

Twisting kan gøres, mens du står.

Nu kan du gå videre til stående træning. Stå lige, placer dine ben lidt bredere end dine skuldre, læg din venstre hånd på dit bælte og begynd at vippe din krop til venstre og læg din lige højre hånd bag dit hoved. Gentag den anden vej. Udfør straks nedadgående bøjninger, og prøv at røre dine fødder med tæerne. Nu er det tid til at indarbejde cardio i dit program. Den bedste aerobe aktivitet er at gå. Morgenøvelser til vægttab indebærer et trin på plads i 1-2 minutter, mens du prøver at hæve dine knæ så højt som muligt til brystet.

Stå lige, løft armene op og tag et ben tilbage. Bøj det derefter ved knæet og træk det med dine hænder til brystet, og prøv at sænke hovedet så lavt som muligt. Gør det samme med det andet ben. I alt skal du gøre 2 til 5 løft for hvert ben. Spred nu dine ben brede og start en cirkulær rotation af bækkenet, først i den ene retning og derefter i den anden. Hvis tiden tillader det, kan du dreje rammen.

Vælg en bøjle med massagehoveder. Det er sådan en skal, der er i stand til at nedbryde fedtaflejringer i taljeområdet.

Fra stående stilling skal du udføre tre fjedrende semi-squats med samtidig tryk med dine hænder på din mave. Gentag 10-15 gange. Lav 10-15 lunger på hvert ben, mens bagbenet skal være lige og bruges til støtte, og det forreste ben er bøjet i en ret vinkel. Du kan hurtigt og effektivt pumpe pressens muskler ved hjælp af denne øvelse: ligge på gulvet med fingrene klemt bag hovedet. Begynd nu at bevæge dig fremad med albuen på din højre hånd til knæet på dit venstre ben. Gør det samme med venstre arm og højre ben. Alternative sider skiftevis.

Det sidste trin er at udføre 10-15 push-ups og flere bevægelser til afslapning og strækning. Lig på ryggen, stræk armene bag hovedet og stræk fingrene frem så hårdt som muligt, og føl en strækning i musklerne i dine arme, ryg og mave. Stå op og ryste i luften, først med dine hænder, derefter med begge ben efter tur. Et kontrastbruser med en massagesvamp hjælper med at forbedre effektiviteten af en sådan træning.

Anbefalede: