Enkle Videoøvelser Til Vægttab Af Hænder

Enkle Videoøvelser Til Vægttab Af Hænder
Enkle Videoøvelser Til Vægttab Af Hænder

Video: Enkle Videoøvelser Til Vægttab Af Hænder

Video: Flad mave på 20 min! Quick mavetræning derhjemme 2022, November
Anonim

For at rette et problemområde skal du gradvist tabe dig i alle dele af kroppen. Dette er en kendsgerning, som eksperter har talt om i lang tid. Men nogle gange sker det, at det samlede vægttab sker jævnt, i et godt tempo, og for eksempel forbliver armene fulde. Dette er funktionerne i figuren for et separat individ. Derfor er du nødt til at udføre specielle øvelser for at rette problemområdet.

Enkle videoøvelser til vægttab af hænder
Enkle videoøvelser til vægttab af hænder

Før du fortsætter med øvelser til vægttab i hænderne, skal du forberede en opgørelse. Der vil være lidt af det: håndvægte, uden hvilke det simpelthen er umuligt at løse problemområdet, og en skridsikker måtte.

Piger rådes til at købe håndvægte, der ikke vejer mere end 3 kg. For damer med en stor overvægt kan du købe en lidt tungere beholdning - 3, 5-4 kg, men ikke mere.

Den første øvelse, der skal inkluderes i komplekset af dem, der ønsker at tabe sig i armene, løfter ved siden af ​​en stol. Udgangsposition - huk ved siden af ​​en ikke særlig blød sofa eller stol. Samtidig skal ryggen næsten røre ved støtten. Armene trækkes tilbage og hviler på sædet. Nu skal du rejse dig. Bevæg dig som om du vil sidde på en stol eller sofa. Du behøver ikke sidde ned. Det er nødvendigt at sænke langsomt ned og tage startpositionen. Når du udfører øvelsen, skal du sikre dig, at kroppen er vinkelret på gulvet.

Begyndere rådes til at udføre 10-15 gentagelser. Når fysisk styrke udvikler sig, skal du øge antallet af gentagelser op til 50 gange.

Det er nødvendigt at starte enhver fysisk aktivitet med en opvarmning. Dette vil varme kroppen op og forberede musklerne til arbejde.

Den næste øvelse er "broen". Hænder, som i den forrige øvelse, hviler på en stol eller sofa, men kroppen skal flyttes væk. Nu skal du rejse dig på dine hænder, så kroppen er parallel med gulvet. Øvelsen udføres i 3 sæt, hver til 5 gentagelser.

En anden effektiv øvelse er trekanten. Udgangsposition - sidder på gulvet. Armene er tilbage, benene er bøjet i knæene. Fødderne og håndfladerne hviler på gulvet. Under øvelsen løftes bagdelen fra gulvet. I dette tilfælde skal du prøve, så kroppen på det højeste punkt ligner en lige linje. Afstanden mellem torso, arme og gulv skal ligne en trekant. Først anbefales det at udføre øvelsen 15-20 gange.

En sådan velkendt øvelse som push-ups fra væggen vil også give en god effekt. Startpositionen er stående, afstanden fra væggen skal være ca. 70 cm. Nu skal du lægge hænderne på støtten, mens lemmerne er på niveauet af brystet. Bøj derefter albuerne langsomt og prøv at røre væggen med brystet. Lav 30-40 gentagelser. Efter en uges træning kan antallet af gentagelser startes med at stige, indtil antallet når 80.

Efter at have gennemført ovenstående øvelser anbefales det at gå videre til træning med håndvægte.

Den første øvelse er stående krøller. For at udføre skal du stå lige op, trykke albuerne tæt til dine sider. Palmerne med beholdningen skal holdes, så de ser op. Nu skal du løfte dine hænder til dine skuldre. Under øvelsen forbliver albuerne ubevægelige. Det anbefales at udføre 25-30 reps.

Dernæst skal du sidde på huk, tage håndvægte i dine hænder. I dette tilfælde skal pressen trækkes tilbage, og underarmene skal presses godt mod kroppen. Derefter er det nødvendigt langsomt at bøje lemmerne ved albuerne. Når dine håndflader rører dine skuldre, skal du sænke dine arme til deres oprindelige position. Lav 20 reps.

For at udføre følgende øvelser har du brug for et tæppe ud over håndvægte. Udgangsposition - liggende på ryggen, armene med håndvægte rettet over dit hoved. Det er nødvendigt at skiftevis løfte dine hænder, så de tager en position vinkelret på gulvet. Gentag øvelsen 15-20 gange for hvert lem.

Den næste øvelse er Plank. Det første skridt er at tage startpositionen.Sid på måtten, som om du skal lave push-ups. Den eneste forskel er, at det er nødvendigt at fokusere på underarmene, mens tæerne på fødderne hviler på gulvet. Løft derefter din krop, så den danner en lige linje fra krone til hæle. Hold i 10-20 sekunder ved det øverste punkt, gå ned. Gentag øvelsen 10 gange.

Ovenstående sæt øvelser anbefales at udføre hver anden dag. Med denne tilgang vil det første resultat blive bemærket inden for 14 dage. I fremtiden er det nødvendigt at tilføje nye øvelser eller forbedre de gamle, så musklerne ikke vænner sig til belastningen, og armene fortsætter med at tabe sig. For eksempel øge antallet af gentagelser.

Populær af emne.