Videoøvelser Til øjnene. Palming

Videoøvelser Til øjnene. Palming
Videoøvelser Til øjnene. Palming

Video: Videoøvelser Til øjnene. Palming

Video: Videoøvelser Til øjnene. Palming
Video: Lymfatisk dræning ansigtsmassage. Sådan fjernes hævelse og strammer ovalen i ansigtet. 2023, December
Anonim

Langt siddende ved computeren, timer med læsning, se tv trætte øjnene. Palming hjælper med at lindre stress fra dem og ifølge talsmænd for denne metode lindre nogle øjensygdomme.

Videoøvelser til øjnene. Palming
Videoøvelser til øjnene. Palming

En metode til forbedring af synet kaldet palming blev udviklet af den amerikanske øjenlæge William Bates i begyndelsen af det 20. århundrede. I 1917 begyndte Bates i samarbejde med iværksætteren Bernarr McFadden at give betalte lektioner til dem, der ønskede at rette deres syn.

Under eksistensen af palming havde han tilhængere og modstandere, men det faktum, at specielle øvelser hjælper med at lindre øjenspænding, er uomtvisteligt. Videoen hjælper med at forstå teknikken til deres implementering, men selv uden visuel visning er det meget at lære at udføre dem.

Dybest set består denne metode af en øvelse og en måde at komme ud af den på. Takket være den korrekte position af kroppen, hænder, håndflader, korrekte tanker opnås psyko-følelsesmæssig stressaflastning. Det er bedre for kvinder først at vaske mascara af, øjenskygge fra deres øjne, så kan du fortsætte.

Først skal du sætte dig ned, så der findes en passende støtte til albuerne. Det kan være et bord, bagsiden af en stol foran. I ekstreme tilfælde presses hænderne til siderne. Men dette er lidt senere, men indtil videre gnid dine håndflader for at føle deres varme. Dette tager normalt 15-25 sekunder. Placer nu den ene oven på den anden i en 90 graders vinkel, så højre fingre ligger på venstre fingre.

Hvis du foretrækker det, kan du lægge din venstre håndflade ovenpå.

Bring de forberedte palmer til dine lukkede øjne. I dette tilfælde skal næsen være mellem håndfladerne. Hvis de ikke er det, skal du hæve dem lidt højere eller sænke dem lidt lavere. Den højre håndflade skal dække det højre øje, og den venstre håndflade skal dække det venstre øje. Albuer hviler på noget eller presses til siderne, armene er ikke spændte. Øjenkuglerne skal være i midten af håndfladerne.

Denne øvelse udføres i 3-5 minutter. Nu er det vigtigt at fortælle, hvad der skal præsenteres på dette tidspunkt. Når du dækker dine lukkede øjenlåg med dine håndflader, tillader din hjerne dig muligvis ikke straks at falde i en tilstand af visuel hvile. I flere sekunder til 1,5 minutter kan forskellige lysstimuli være til stede foran øjnene. Som om det er en pære, der blinker, eller du kigger ud af et vindue. Lyse pletter eller en stor en ser undertiden ud som tåge eller en sky.

For at fordybe den visuelle opfattelse i en tilstand af hvile, skal du straks efter du lukker øjnene med varme palmer begynde at forestille dig noget stort og sort. For eksempel et stort stykke mørkt stof, en sort væg.

Hvis du ikke har nogen lysglimt foran dig, når du har lukket øjnene, er dine optiske nerver ikke overbelastede. Hvis der er, betyder det, at synet er træt på grund af langt hårdt arbejde.

Når et sort billede er etableret foran dine lukkede øjne på grund af den mentale overvejelse af et varmt sort fløjlgardin i teatret, der er kommet ned, skal du tænke på noget behageligt. Forkæl dig med drømme, forestil dig dig selv på det sted og omkring de mennesker, som du gerne vil være sammen med. Sådanne tanker skal opretholdes, indtil de forlader palmeringen.

Efter 3-5 minutter fra begyndelsen af træningen, uden at fjerne håndfladerne, skal du lukke øjnene, løsne øjnene, gøre dette to gange mere og fjerne dine håndflader. Uden at åbne øjnene skal du nu lave 4 nikker med hovedet fremad og den samme mængde fra højre til venstre. Rul hovedet lidt, gnid let i dine øjne med hænderne, træk vejret dybt, ånder ud og blinker hurtigt med øjnene 5-6 gange.

Anbefalede: