Tatyana Kosheleva: Biografi, Sportskarriere

Indholdsfortegnelse:

Tatyana Kosheleva: Biografi, Sportskarriere
Tatyana Kosheleva: Biografi, Sportskarriere

Video: Tatyana Kosheleva: Biografi, Sportskarriere

Video: ПОДГОТОВКА К ОЛИМПИАДЕ. ЧАСТЬ 5 2022, December
Anonim

Tatyana Kosheleva er en berømt russisk volleyballspiller, der med succes konkurrerede i det russiske mesterskab og nu er flyttet til at spille i Tyrkiet. Hvad er interessant ved hendes biografi og en atlets personlige liv?

Tatyana Kosheleva: biografi, sportskarriere
Tatyana Kosheleva: biografi, sportskarriere

Koshelevas biografi

Den fremtidige volleyballspiller blev født den 23. december 1988 i Minsk. Hendes far er en militærmand. Efter Sovjetunionens sammenbrud flyttede familien til et permanent opholdssted i Tula. Tatiana har været glad for basketball siden barndommen. Hun var meget høj sammenlignet med sine jævnaldrende.

Allerede i en alder af 11 år blev Kosheleva hovedstjernen i skolebasketballholdet. Men med tiden ændrede pigens synspunkter sig, og hun blev tilbudt at prøve sig selv i volleyball. Fra det øjeblik begyndte karrieren for en af ​​de bedste russiske sidespilere i nyere tid.

Men Tatiana blev oprindeligt betragtet som håbløs og blev ikke ført til noget hold. Engang blev hun inviteret til juniorlandsholdet i Rusland, hvor pigen viste sig meget med succes. Straks efterfulgt af en invitation fra Moskva volleyball Dynamo om at blive med i holdet. Kosheleva aftalt meget hurtigt.

Helt fra starten imponerede Tatiana for mange specialister med sit spil, og to år senere var hun det russiske landsholds hovedspiller. Kosheleva skiftede klub meget ofte og opholdt sig ikke nogen steder i mere end 3 sæsoner.

I hendes karriere var der hold som Zarechye (Odintsovo), Dynamo (Kazan), Dynamo (Krasnodar) og Dynamo (Moskva). I løbet af denne tid blev hun en tre gange mester i Rusland og en fem-time vinder af den russiske cup. Efter en vellykket volleyballkarriere i sit hjemland besluttede Tatiana at prøve sig selv i udlandet.

I 2016 flyttede pigen først til at spille i Tyrkiet for Ejzajibashi og flyttede derefter til Galatasaray. Tatiana vandt ingen væsentlige sejre i disse hold, men fortsætter med at bekræfte sit høje niveau af førsteklasses professionel.

Ud over sin klubkarriere spiller Kosheleva meget succesfuldt i det russiske landshold. I sin sammensætning blev volleyballspilleren verdensmester i 2010 og vandt to gange europamesterskabet. Ved alle disse turneringer blev Tatyana anerkendt som den bedste angriber i mesterskabet. Kosheleva deltog også to gange i De Olympiske Lege. Men begge gange var holdet ude af stand til at komme til medaljerne.

Tatiana Kosheleva skelnes altid på banen ved en fremragende serven såvel som et tæt og kraftigt slag. Disse kvaliteter gjorde det mere end en gang muligt for atleten at vende tidevand for at udvikle kampe uden succes.

Koshelevas personlige liv

Tatiana i begyndelsen af ​​sin karriere afsatte meget lidt tid til sit personlige liv. Selvom der altid var mange fans omkring hende. I 2011 var hendes mand Fyodor Kuzin, assisterende hovedtræner for volleyballklubben Dynamo fra Krasnodar. Parret er meget glad og vil føde et barn i den nærmeste fremtid umiddelbart efter afslutningen af ​​Tatyanas sportskarriere.

Populær af emne.