Hvordan Man Laver Gymnastik Til Bagdelene

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Gymnastik Til Bagdelene
Hvordan Man Laver Gymnastik Til Bagdelene

Video: Hvordan Man Laver Gymnastik Til Bagdelene

Video: Hvordan Man Laver Gymnastik Til Bagdelene
Video: JEG LÆRER AT LAVE STÅENDE BAGLÆNDER PÅ GRÆS 2024, April
Anonim

Elastiske bagdel er en vigtig del af en attraktiv kvindelig krop, som mænd er opmærksomme på. Desværre er hun ikke altid perfekt. Derfor er du nødt til at gøre en lille indsats for at få et mærkbart resultat meget snart. De beskrevne øvelser tager kun ca. 15 minutter om dagen.

Gymnastik til bagdelene
Gymnastik til bagdelene

Elastiske balder derhjemme

Hjemmegymnastik til bagdelen er en glimrende løsning for piger, der ikke har tid eller for mange penge til at gå til en fitnessklub. Gør gymnastik til en del af din daglige rutine. Øvelser til bagdelene kan kombineres med andre komplekser, for eksempel til hofter, arme, ben og abs.

Varm op lidt før klassen, du kan bare danse til din yndlingsmusik. Efter de første træningsprogrammer kan musklerne gøre ondt, hvilket er godt, så du gjorde et godt stykke arbejde! Tag en pause i et par dage, og kom tilbage til at arbejde på den perfekte røv. Du skal ikke føle smerte og ubehag under træning. Resultaterne af øvelserne vil være synlige om en måned.

Øvelser til en stram røv

  1. Knælende, læg dine hænder på dit bælte, hold ryggen lige. Sid på gulvet til venstre på venstre balde, derefter til højre side (højre bagdel). Lav 10 reps på hver side. Denne øvelse er ret vanskelig at udføre, men effekten er fantastisk! Tillad dig ikke at være doven, gør øvelsen korrekt. Føler musklerne arbejde.
  2. Hold ryggen lige, kom dig på alle fire. Sving dine ben baglæns, ret dit ben helt og tag det så højt og længere som muligt. Gentag 10 gange med hvert ben. Lav 5-10 sæt afhængigt af dit fitnessniveau.
  3. Lig på ryggen med armene udstrakt langs din krop. Løft dine ben fra gulvet til en højde på 20 cm - dette er startpositionen. Start langsomt med at hæve dine ben højere, indtil de er vinkelret på gulvet, og sænk dine ben igen til startpositionen. Rør ikke gulvet med dine fødder. Lav 10 reps.
  4. Stå med ryggen mod væggen, tag fat i dit højre knæ med begge hænder, træk det mod dig og hold det i 30 sekunder. Sænk dit ben, og gør det samme med det andet ben. Gentag 10 gange for hvert ben.
  5. Squats. Dette er en øvelse, som alle kender fra barndommen. Det er meget simpelt, men meget effektivt og stimulerer blandt andet perfekt blodcirkulationen i benene. Udgangsposition: stå lige med armene udstrakte foran dig, ryggen lige. Squat langsomt og så dybt som muligt og hold ryggen lige. Prøv ikke at læne dig frem. Udfør øvelsen 20 gange.

Tag disse enkle øvelser, og din røv vil altid være elastisk og attraktiv!

Anbefalede: