Hvordan Man Laver Gymnastik For Vægttab

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Gymnastik For Vægttab
Hvordan Man Laver Gymnastik For Vægttab

Video: Hvordan Man Laver Gymnastik For Vægttab

Video: Hvordan Man Laver Gymnastik For Vægttab
Video: Hvordan holder man sit vægttab? | #COACH 2024, April
Anonim

Sammen med adskillige diæter er speciel gymnastik en glimrende måde at tabe sig på, hvis ubestridelige fordel er tilgængelighed for alle. Vægttab gymnastik inkluderer et sæt ret enkle øvelser, der gør det muligt for mennesker med fysiske handicap at udføre det.

Hvordan man laver gymnastik for vægttab
Hvordan man laver gymnastik for vægttab

Instruktioner

Trin 1

Inden du starter gymnastikøvelser, skal du indstille dig på positive følelser, tænde rytmisk musik, åbne gardinerne brede, så rummet er lyst. Gør gymnastik for vægttab om morgenen, når kroppen er vågen og fuld af styrke og energi.

Trin 2

Begynd øvelsen med at gå med hævede knæ. Hold øje med din åndedræt: træk vejret dybt ind og ud hvert fjerde trin.

Trin 3

Udfør den næste øvelse langsomt og stop i et par sekunder i hver position. Tag en stabil stående stilling, og løft begge arme op, tag dit ben tilbage. Bøj derefter langsomt fremad og kom tilbage. Tryk derefter det bortførte ben mod brystet. Ved de første forsøg på at udføre øvelsen skal du trykke benet ned, du kan hjælpe dig selv med dine hænder. Gentag øvelsen med det andet ben.

Trin 4

For at fjerne ekstra pund fra maven skal du sørge for at gøre en cirkulær bevægelse med dit bækken flere gange under gymnastik. På samme tid, prøv at rytmisk trække ind og slappe af din mave.

Trin 5

Udfør følgende øvelse mindst 20 gange. Placer begge hænder på din mave og squat hurtigt ned tre gange, mens du samtidig lægger pres med dine hænder på dine mavemuskler. Tag ikke pauser mellem squats. Hvis det er vanskeligt at udføre øvelsen 20 gange, skal du starte med ti og gradvist øge dette tal.

Trin 6

Glem ikke at lave øvelser for din ryg også. Lig på ryggen og bøj dine ben, så prøv at sidde op. Hvis denne del af øvelsen fungerer, skal du rette dig i siddende stilling og prøve at nå dine knæ med dit ansigt. Du kan hjælpe dig selv med dine hænder.

Trin 7

At hoppe op hjælper også med at tabe sig. Hop på begge ben på samme tid og på hver enkelt igen. Sørg for at gå efter at have hoppet, tag en langsom dyb indånding og en skarp udånding. Prøv at øge antallet af spring, du tager hver dag.

Trin 8

For at gendanne vejrtrækningen skal du gøre følgende øvelse: spred dine ben brede, tag armene tilbage og slut dem i en lås, bøj derefter, inhalér dybt og bøj fremad, langsomt udånder luft.

Anbefalede: