Hvordan Man Laver Gymnastik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Gymnastik
Hvordan Man Laver Gymnastik

Video: Hvordan Man Laver Gymnastik

Video: Hvordan Man Laver Gymnastik
Video: Instruktions film "hvordan laver man en salto" 2024, April
Anonim

Hvis du beslutter dig for at starte gymnastik fra i morgen, er det vigtigste ikke at glemme din beslutning den næste dag. Det er ikke nødvendigt at begynde med gymnastik om morgenen og straks hoppe ud af sengen, så snart alarmen ringer. Du kan lave gymnastik på et passende tidspunkt. Det vigtigste er øvelsens rigtighed. Når alt kommer til alt afhænger dit humør, trivsel og en slank figur af det.

Det er nødvendigt at starte gymnastik med en opvarmning
Det er nødvendigt at starte gymnastik med en opvarmning

Instruktioner

Trin 1

Gymnastik kan opdeles i flere faser. Det er nødvendigt at starte gymnastik med en opvarmning, så gør det vigtigste sæt øvelser, og lektionen slutter med afslapning. Opvarmning er nødvendig for at varme musklerne op og gradvis forberede dem til den største belastning. For at varme op, inden du starter øvelserne, skal du bare gå eller tage skridt på plads, du kan også vippe med hænderne.

Trin 2

Efter opvarmning kan du starte det vigtigste sæt øvelser. Normalt starter de med de øvelser, der udføres i stående stilling. Dette er øvelser til arme, nakke, ben, bøjninger osv. Gå derefter videre til gulvøvelser. Endelig skal du lade musklerne slappe af og lindre spændinger. For at gøre dette skal du gå langsomt rundt i lokalet og trække vejret jævnt og dybt.

Trin 3

Når du udfører en gymnast, skal du overvåge din vejrtrækning. Selve øvelsen udføres under indånding, og ved udgangen vender du tilbage til startpositionen. Prøv at forstå denne regel med det samme. Korrekt vejrtrækning kombineret med gymnastiske øvelser vil have en positiv effekt på din krop som helhed.

Anbefalede: