Hvordan Man Laver Fælles Gymnastik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Fælles Gymnastik
Hvordan Man Laver Fælles Gymnastik

Video: Hvordan Man Laver Fælles Gymnastik

Video: Hvordan Man Laver Fælles Gymnastik
Video: Hvad laver vi til fællesgymnastik? 2024, April
Anonim

Fælles gymnastik er en speciel øvelse, der kan normalisere funktionen af rygsøjlen. Regelmæssig motion hjælper din krop med at undgå mange sygdomme eller eliminere eksisterende.

Hvordan man laver fælles gymnastik
Hvordan man laver fælles gymnastik

Instruktioner

Trin 1

Udfør fælles øvelser hver dag, det er den eneste måde, du kan opnå de ønskede resultater på. Øvelsen tager dig cirka 40 minutter. Det er bedst at lave gymnastik om morgenen, men du kan også på andre tidspunkter. Hvis det er behageligt for dig at træne om aftenen, skal du ikke gå i seng med det samme - lad det gå 1 time. Du kan ikke dyrke gymnastik umiddelbart efter at have spist - mindst 2,5 timer skal gå.

Trin 2

Begynd din gymnastik med en massage på auriklerne. Træk dem ned, derefter op, træk dem til siderne, udfør cirkulære bevægelser, først med uret og derefter mod uret. Gentag hver øvelse 8-10 gange.

Trin 3

Lav håndøvelser. Klem fingrene i en knytnæve, og ret dem derefter skarpt ud. Forestil dig, at du klikkede på en person i panden. Gør dette med hver finger.

Trin 4

Fold dine fingre sammen i en knytnæve fra pinky til tommelfinger og omvendt. Derefter skal du slappe af med dine hænder og ryste dem. Stræk armene fremad, sænk hænderne ned, og gør fjedrende øvelser, og prøv at trække hånden mod dig så meget som muligt. Udfør en lignende øvelse, bøj kun dine hænder op.

Trin 5

Stræk armene fremad (håndfladerne nedad) og lav fjedrende bevægelser med dine hænder, først til venstre, derefter til højre, og knyt derefter dine håndflader til en knytnæve og drej dem i den ene retning og den anden. Foretag alle bevægelser 8-10 gange.

Trin 6

Stræk albueleddene. Spred dine arme til siderne, bøj ved albuerne, så underarmene hænger frit ned. Drej albueleddene.

Trin 7

Træn dine skulderled. Drej med en rettet hånd foran dig. Skift dem ved at ændre rotationsretningen. Træk dine skuldre tilbage, forsøg at forbinde skulderbladene og derefter fremad. Løft dine skuldre så højt som muligt, og prøv at nå dine ører, og sænk dem så lavt som muligt. Bevæg dine skuldre i en cirkulær bevægelse frem og tilbage.

Trin 8

Drej med hver fod og derefter med hvert underben. Løft benet bøjet ved knæet, tag hoften til side så langt som muligt. Gå på lige ben: først på hælene, derefter på tæerne, derefter på indersiden og ydersiden af foden.

Anbefalede: