Kinesisk Gymnastik Til Effektivt Vægttab

Indholdsfortegnelse:

Kinesisk Gymnastik Til Effektivt Vægttab
Kinesisk Gymnastik Til Effektivt Vægttab

Video: Kinesisk Gymnastik Til Effektivt Vægttab

Video: Kinesisk Gymnastik Til Effektivt Vægttab
Video: Sådan tabte min klient 43 kg! 3 ting du SKAL gøre hvis du vil tabe dig! 2024, April
Anonim

Det er ikke så let at blive ejer af en smuk figur. Dette kræver en seriøs indsats. Der er forskellige måder at tabe sig på, og blandt dem er der en helt sikker og meget effektiv. Kinesisk gymnastik hjælper dig med hurtigt at finde den perfekte figur. Denne gymnastik er god, fordi den hjælper med at slippe af med overvægt uden stress og overdreven fysisk anstrengelse. Disse øvelser hjælper med at normalisere fordøjelsessystemet.

Slankende gymnastik
Slankende gymnastik

Instruktioner

Trin 1

Spytabsorption

Denne øvelse er meget nyttig om morgenen straks efter at have vågnet, på tom mave kan du endda ligge i sengen.

Massér først tyggegummitungen, og tryk let med tænderne. Slug derefter det akkumulerede spyt i flere sluger, så det falder ned i maven. På samme tid skal du mentalt forestille dig, at du absorberer en helende balsam, der hjælper med at etablere fordøjelsessystemet og slippe af med overvægt.

Trin 2

Mavemassage

Gnid maven med glatte cirkulære bevægelser af håndflader oven på hinanden. Udfør øvelsen med uret. Efter cirkulære bevægelser skal du forsigtigt trykke på overfladen af maven med dine knogler sammenbundet i næver.

Trin 3

Åndedræt for at normalisere vægten

Placer overlappende palmer på underlivet og udfør følgende åndedrætsøvelse. Når du indånder, skal du trække i din mave, stikke ud ved stikkontakten. Det er nyttigt at udføre denne øvelse i den såkaldte lave holdning og placere dine ben med let bøjede knæ i en afstand af ca. 1 m fra hinanden.

Trin 4

Hoftebevægelse

Placer dine håndflader på solar plexus-området, og sving dine hofter frem og tilbage. Derefter roterer du dine hofter med uret og mod uret med dine hænder på din solar plexus.

Trin 5

Energi i solar plexus

Prøv at fylde dine håndflader mentalt med jordens energi og placere dem i den øvre del af maven, den ene under den anden, og vip kroppen nedad, og tryk let på maven med hver bøjning.

Trin 6

Hoftebevægelse mens du sidder

Disse bevægelser udføres, mens du sidder på gulvet eller i en stol. Du skal først dreje dine hofter i en cirkel og derefter svinge dine hofter frem og tilbage fra side til side.

Trin 7

Fordøjelsesmassage

Gnid spidsen på hovedets krone med uret med puderne med tre fingre (indeks, midt og ring). Gnid derefter dit indeks og små fingre fra baserne til fingerspidserne. Til sidst masser dine fødder fra anklerne til tæerne.

Anbefalede: