Hvordan Man Taber Sig På Bagdelene

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig På Bagdelene
Hvordan Man Taber Sig På Bagdelene

Video: Hvordan Man Taber Sig På Bagdelene

Video: Hvordan Man Taber Sig På Bagdelene
Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Hver kvinde stræber efter at have en perfekt figur, men i dag har de fleste problemer med at være overvægtige. Meget ofte afsættes fedt i en hvilken som helst del af kroppen, for eksempel på balderne, hvilket især ødelægger det positive indtryk af figuren. Kun en integreret tilgang hjælper med at fjerne overvægt fra balderne, ved hjælp af hvilken du kan slippe af med overvægt, rydde dit helbred og generelle trivsel.

Hvordan man taber sig på bagdelene
Hvordan man taber sig på bagdelene

Instruktioner

Trin 1

Lav specifikke øvelser til bagdelene. Den mest effektive øvelse er huk - hold ryggen lige, løft ikke dine hæle fra gulvet. Du kan ikke squat meget lavt. Endnu en god øvelse for bagdelene: læg dig på gulvet, spred dine ben og bøj dem ved knæene, løft lænden og bækkenet op. Denne øvelse er også ret effektiv: sid på en stol, løft dine knæ. Stram musklerne i din bagdel, og slapp derefter af. Udfør denne øvelse kontinuerligt hele dagen. Det er meget effektivt at "gå på skinkerne" - sidde på gulvet og derefter bevæge sig på skinkerne, først frem og derefter tilbage.

Trin 2

Det er meget nyttigt for bagdelen at gå op ad trappen. Glem elevatoren, gå oftere op og op. Løb og gå bidrager også til udseendet af en tonet bagdel. Mere detaljeret kan metoden til fysiske øvelser til bagdelene anbefales af instruktører i fitnesscentre. Vigtigst er det, husk at enhver fysisk træning og sport fører til vægttab, så de hjælper med at fjerne de ekstra pund på bagdelene.

Trin 3

Der er også specielle sæt øvelser til bagdelene, optaget på video. Du kan købe eller downloade dem online. Se videoen hver dag og gentag alle øvelserne.

Trin 4

Spis en særlig diæt til bagdelene. Begynd først dit indtag af mad med højt kalorieindhold. For det andet skal du spise små måltider flere gange om dagen, ideelt fem gange om dagen. Begræns eller bedre udelukk forbruget af søde og fede fødevarer. Spis masser af vegetabilske fødevarer, grøntsager og frugt. Men du har ikke brug for at torturere dig selv med diæt i lang tid - mangel på fedtsyrer kan føre til forskellige lidelser og sygdomme. For at tabe sig i balderne er det vigtigt, at du spiser på samme tid hver dag. Planlæg forud for dine måltider.

Trin 5

Brug cremer og geler til problemområder i kroppen, for eksempel anti-cellulite massage creme, slankende gel. Det er også nyttigt at massere bagdelene med disse cremer.

Anbefalede: