Hvordan Man Taber Sig, Mens Man Isolerer Sig Selv

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig, Mens Man Isolerer Sig Selv
Hvordan Man Taber Sig, Mens Man Isolerer Sig Selv

Video: Hvordan Man Taber Sig, Mens Man Isolerer Sig Selv

Video: Hvordan Man Taber Sig, Mens Man Isolerer Sig Selv
Video: Sex & Male-Female Relations (part 2) by Vernon Howard 2023, Oktober
Anonim

Karantæne er blevet erklæret over hele verden, i en sådan situation skal du blive hjemme. Hvordan får man ikke ekstra pund?

Hvordan man taber sig, mens man isolerer sig selv
Hvordan man taber sig, mens man isolerer sig selv

Bliv hjemme

Hele verden basunerer om virussen. For at stoppe pandemien skal alle blive hjemme og ikke gå unødigt udenfor. Og derhjemme er der mange forskellige aktiviteter, men dette er et separat emne. Den vigtigste kendsgerning, der ofte glemmes, er at du kan tabe dig i enhver livsstil. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at arbejde som bygherre eller minearbejder, hvor fysisk styrke er involveret. Det er aldrig for sent at tage fat på dig selv, og nu er der tid til det. Ingen flere undskyldninger!

Mad

Det har længe ikke været nogen hemmelighed at have en slank og fit figur, du skal følge en diæt. Men det er umuligt at leve hele dit liv på en diæt uden en eneste sammenbrud. Og på grund af forstyrrelser kommer de faldne kilo tilbage. Hvilken udgang? Kosten skal være afbalanceret, og det er frugt, grøntsager, kød, vegetabilsk protein og langsomme kulhydrater. Men også "søde" er ikke annulleret. Ideelt set koges alle mulige kager, boller og kager bedst af dig selv, hvilket hjælper dig med nøjagtigt at kontrollere mængden af spist sukker.

Når der ikke er noget at lave derhjemme, vil du altid spise. Løsningen er at finde en sjov aktivitet, der tager dig hele dagen. Der er nødvendigvis på et bestemt tidspunkt, hvilket vil skabe et regime, kroppen vil fungere som et ur.

Søvn

Ligegyldigt hvor mærkeligt det måske lyder, men i karantæne var der en mulighed for at få en god søvn. Under søvn bruges 1 kcal pr. 1 kg vægt pr. 1 times søvn. Det viser sig, at en person, der vejer 60 kg, bruger omkring 480 kcal på 8 timer. Og så er der søvn om dagen.

Træning

Et af de vigtige punkter er træning. Dette inkluderer foråret rengøring, madlavning og en fuld træning. For at dyrke sport derhjemme har du kun brug for sneakers og behageligt tøj. På Internettet kan du finde et stort antal hjemmevideo-træningsprogrammer til ethvert træningsniveau. Du kan træne styrke eller cardio, eller du kan lave yoga eller pilates. Eller du kan lave yoga om morgenen og efter en dyb lur udføre en cirkulær træning med højt interval.

Kompleks

Kroppen arbejder i et kompleks. For at kroppen kan begynde at tabe sig, skal der være et kalorieunderskud. Det vil sige, at du skal bruge mere, end du spiser under hensyntagen til omkostningerne ved at sove, fordøje mad osv. Du skal forbruge mindst 1000 kcal om dagen. Du kan ligge i sofaen en hel dag og ikke spise noget, men så vil kroppen opleve stress og føde på reserver i musklerne eller endda begynde at akkumulere fedt til en "regnvejrsdag". Således kan du tabe dig, men dette vil især påvirke kroppen og fordøjelsessystemet negativt (det er muligt at optjene gastritis eller mavesår).

Resultat

For at tabe ekstra pund i karantæne skal du handle i et kompleks. Få god søvn, spis sunde fødevarer i små mængder og spis ikke for meget. Gør ting, der er udsat i lang tid og være så aktive som muligt.

Motivation er nøglen til succes!

Anbefalede: