Hvordan Man Spiser Mens Man Træner For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiser Mens Man Træner For At Tabe Sig
Hvordan Man Spiser Mens Man Træner For At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Spiser Mens Man Træner For At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Spiser Mens Man Træner For At Tabe Sig
Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2024, April
Anonim

Regelmæssig træning er en vigtig del af et kompleks, der giver dig mulighed for effektivt at tabe sig. Uden korrekt ernæring vil selv de sværeste træningsprogrammer imidlertid ikke give de ønskede resultater.

Hvordan man spiser, mens man træner for at tabe sig
Hvordan man spiser, mens man træner for at tabe sig

Kalorieindtag

Den basale hastighed for kalorieindtag for en person, der fører en overvejende stillesiddende livsstil og ikke har regelmæssig fysisk aktivitet, er ca. 25 kilokalorier pr. Dag pr. Kg kropsvægt. For at opretholde den eksisterende vægt skal en person med en kropsvægt på for eksempel 70 kg under givne betingelser forbruge 1750 kilokalorier om dagen.

På samme tid, hvis du regelmæssigt går i sport, skal du også føje kalorieudgifterne til fysisk aktivitet til denne værdi. For eksempel, hvis du besøger en fitnessklub tre gange om ugen, hvor du træner i en time på simulatorer, skal du tage i betragtning, at en times sådan belastning forbrænder ca. 520 kilokalorier.

Således kan personen fra ovenstående eksempel, hvis han træner i samme tilstand, beregne sit kalorieforbrug i en uge. Så hans basistakt er 1750 * 7 = 12.250 kilokalorier om ugen, hvortil du skal tilføje yderligere 520 * 3 = 1560 kilokalorier, som han forbrænder i gymnastiksalen. Derfor er kalorieindtagelsesgraden for ham (12250 + 1560) / 7 = 1973 kilokalorier pr. Dag.

Kalorieunderskud

Hovedreglen for at tabe sig, som enhver ernæringsekspert vil give udtryk for, er at for at slippe af med overvægt er det nødvendigt at bruge flere kalorier i tilstrækkelig lang tid, end det kommer ind i kroppen. Det skal huskes, at indtagelsen af kalorier bestemmes af diætens art, som skal justeres afhængigt af intensiteten af fysisk aktivitet.

Så eksperter inden for vægttab hævder, at for at sikre et sundt vægttab, hvilket også vil give et langsigtet resultat, skal du reducere det normale kalorieindtag med ikke mere end 10-20%. I eksemplet beskrevet ovenfor er det daglige kalorieindtag, der giver dig mulighed for at tabe op til 1 kg om ugen, 1578 til 1776 kilokalorier om dagen.

Ud over den faktiske mængde kalorier, der kommer ind i kroppen med mad, er det dog værd at kontrollere deres kvalitet. Så animalsk fedt og enkle kulhydrater, for eksempel sukker, har tendens til at blive forarbejdet meget hurtigere af kroppen til fedtreserver, hvis du ikke straks brugte energien i disse stoffer op. Men komplekse kulhydrater giver dig energi i lang tid, som gradvist kommer ind i kroppen og ikke bliver til fedt. Tilstrækkeligt proteinindtag er nødvendigt for at opbygge muskelmasse, som vil stige, efterhånden som din træning skrider frem og forbrænder fedt, hvilket hjælper dig med at opbygge en smukt struktureret krop.

For at tabe sig som et resultat af regelmæssig træning i gymnastiksalen skal du omhyggeligt overvåge din diæt: du skal reducere dit indtag af enkle kulhydrater og animalsk fedt, inkludere flere grøntsager og frugter i din kost og sørge for at du få nok protein og komplekse kulhydrater, der er indeholdt i din krop. for eksempel i kød og korn, så træning er effektiv.

Anbefalede: