Hvordan Man Spiser Rigtigt For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiser Rigtigt For At Tabe Sig
Hvordan Man Spiser Rigtigt For At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Spiser Rigtigt For At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Spiser Rigtigt For At Tabe Sig
Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Hvor mange generationer af kvinder plaget sig selv med strenge kostvaner, kefir-aflæsning og endda sult, desværre, opnåede resultatet ikke længe. De opnåede kilo blev returneret. Nu, inden for kunsten at tabe sig, er der en ny trend - for at være slank skal du spise, men spis rigtigt!

Hvordan man spiser rigtigt for at tabe sig
Hvordan man spiser rigtigt for at tabe sig

Instruktioner

Trin 1

Spis små måltider. Når du spiser store mængder mad regelmæssigt, strækker mavens vægge sig og et signal om mæthed sendes til hjernen, når maven er fuld. Det viser sig at være en ond cirkel - jo mere du spiser, jo større portioner kræves for at tilfredsstille den imaginære sultfølelse. Derfor er det optimale volumen for et enkelt fødeindtag ca. 200-250 gram, dette hjælper med at bringe maven i orden, tabe sig og holde sig i form.

Trin 2

Spis oftere. Moderne ernæringseksperter insisterer på, at tre måltider om dagen med to mellemliggende snacks er optimale. At spise små portioner med korte intervaller hjælper dig med at undgå ukontrolleret overspisning.

Trin 3

Balance din mad. Korrekt ernæring skal være komplet, det er umuligt at udelukke det med en indsats af vilje, for eksempel kulhydrater uden sundhedsskade. Kosten skal også indeholde proteiner og fedt. Nogle gange har du dog råd til et stort stykke kage, det vigtigste er, at sådan en "middag" ikke bliver en vane. Og selvfølgelig er en sund kost utænkelig uden fiber, så grøntsager og frugter skal spises året rundt, selvom det er almindelige gulerødder, kål og æbler.

Trin 4

Drik rigeligt med væsker. Husk at juice, mælk og kefir ligner mere mad. Men te eller kompotter og stadig mineralvand er bedst egnet til genopfyldning af kropsvæsker. I dette tilfælde skal du ikke drikke mad med væske, fordi det fortynder mavesaften, og maden fordøjes dårligere. Bedre at udsætte te i en halv time. Det anbefales undertiden at drikke et glas vand før måltiderne for at hjælpe mæthed med at komme hurtigere, men det reducerer også maveens evne til at fordøje mad.

Trin 5

Overhold et specifikt regime. Beregn ved hjælp af en speciel regnemaskine, hvor mange kilokalorier pr. Dag du har brug for til din livsstil, og hold dig til dette niveau. Forskellige smartphone-apps kan hjælpe med dette. Selvom du spiste en kage eller en kage, er dette slet ikke en tragedie, du behøver ikke sulte efter det i tre dage. Det er nok at begrænse dig til noget let til middag, såsom broccoli eller grøntsagssalat.

Anbefalede: