Hvordan Man Løber For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Løber For At Tabe Sig
Hvordan Man Løber For At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Løber For At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Løber For At Tabe Sig
Video: 5 tips til at tabe sig 2024, April
Anonim

Løb er en nem og overkommelig måde at tabe sig på, men for at det virkelig kan gavne og reducere fedtmængden i din krop, er du nødt til at træne korrekt ved hjælp af viden om de processer, der forekommer i menneskekroppen under løb.

Hvordan man løber for at tabe sig
Hvordan man løber for at tabe sig

Er det nødvendigt

kvalitet løbesko

Instruktioner

Trin 1

Mens du kører, bruger kroppen aktivt lagret energi, det ser ud til at være logisk at antage, at det tager energi fra det hadede fedt, men det er ikke helt sandt. Under stress vender kroppen sig til leveren for at få hjælp, som lagrer glukose i form af et specielt kulhydrat - glykogen. Disse reserver er nok til 30-40 minutters aktiv træning, det vil sige ethvert løb, der varer mindre end 30 minutter, ikke får kroppen til at forbrænde et enkelt gram fedt, og sandsynligvis begynder fedt kun at blive forbrugt af femogfyrre minut. Derfor konklusionen: for at tabe sig skal du løbe i cirka en time. Efter et løb genopfyldes leverglykogenlagrene fuldt ud ved den første snack, og under den næste utilstrækkelige lange træning vil kun de igen blive brugt op.

Trin 2

For nogle er en times lang løb en glæde, og det er vidunderligt, men mange keder sig simpelthen med at løbe så længe, og hvis du løber for længe, begynder kroppen ikke kun at forbrænde fedtforretninger, men også muskelproteiner, det vil sige lange løbeture vil føre til tab af muskelmasse hårdt bygget i gymnastiksalen.

Trin 3

En anden måde at tabe sig ved at løbe er intervaljogging. Denne metode er velegnet til dem, der ønsker at spare tid og ikke miste muskler. Under intervalløb udsættes kroppen for meget høje belastninger, så det er bydende nødvendigt at besøge en læge, inden en sådan træning påbegyndes.

Trin 4

Generelt ser skemaet med intervalløb sådan ud - du går 100 meter i trin, de næste hundrede løber du i et gennemsnitligt tempo, og endelig løber de sidste 100 meter af cyklen med maksimal hastighed, så du træner i 20 -40 minutter. Med en sådan træning forbrændes mange gange flere kalorier end ved regelmæssig jogging, og kroppen tager disse kalorier fra fedtaflejringer. Et andet plus ved interval træning er, at fedt fortsætter med at blive tømt i flere timer, efter det er afsluttet.

Anbefalede: