Når Du Kan Tabe Dig, Hvis Du Løber Hver Dag

Indholdsfortegnelse:

Når Du Kan Tabe Dig, Hvis Du Løber Hver Dag
Når Du Kan Tabe Dig, Hvis Du Løber Hver Dag

Video: Når Du Kan Tabe Dig, Hvis Du Løber Hver Dag

Video: Når Du Kan Tabe Dig, Hvis Du Løber Hver Dag
Video: Что произойдет, если вы НИКОГДА не будете заниматься спортом 2024, Kan
Anonim

For at sætte deres figur i orden bruger kvinder og piger forskellige metoder og midler. Nogen vælger strenge diæter, nogen tager stoffer for at forbrænde fedt, og nogen begynder at dyrke sport.

Når du kan tabe dig, hvis du løber hver dag
Når du kan tabe dig, hvis du løber hver dag

Fordelene ved at løbe

Løb er en af de mest populære sportsgrene i verden. Det toner det kardiovaskulære system, stimulerer stofskiftet, udvikler hastighed, styrke, koordination, udholdenhed. Jogging får alle kroppens muskler til at arbejde for at maksimere de akkumulerede kalorier.

Ernæringseksperter beregnede, at for at tabe 1 kg er det nødvendigt for kroppen at bruge op til 5400 kcal. For en standard timeløb brænder et gennemsnit på 1000 kcal. Derfor skal du jogge 5 gange om ugen for at tabe 1 kg fedt, så vægten falder med et gennemsnit på 4 kg pr. Måned.

Den store fordel ved at løbe som en måde at tabe sig på er, at du kan spise hvad du vil, naturligvis i rimelige mængder.

Der er en anden mulighed for din joggingrutine. Morgenjogging er måske ikke en time, men for eksempel en og en halv time. Jogging fremskynder stofskiftet, kalorier forbrændes under alle omstændigheder, dvs. flere kalorier forbrændes på 1, 5 timer end på en time.

Derfor skal du løbe 3-4 gange om ugen for at tabe de samme 4 kg. Maden forbliver den samme.

Kører regler

For effektivt at tabe sig og kun løbe, skal du huske et par regler. At løbe om morgenen er den mest effektive. Med morgenjogging starter et intens stofskifte i kroppen hele dagen. Begynd at træne på et lavt niveau (som at løbe). Før du træner, skal du sørge for at varme op, vække din krop. For begyndere anbefales det at køre de første 1-2 træningsprogrammer i højst 15-20 minutter for ikke at overbelaste det kardiovaskulære system.

Husk, at regelmæssighed og konsistens er det vigtigste inden for sport. At løbe fra tid til anden vil sandsynligvis ikke give nogen resultater. Træning bør finde sted mindst 3 gange om ugen og kun på tom mave.

Du ved sikkert, at løbtøj vælges så behageligt som muligt. Køb kun den form, der ikke forstyrrer dine kropsbevægelser. Et vigtigt punkt er sko. Det skal være behageligt, let. Når du løber på asfalt, løbebånd, skal sneakersens sål være blød og tyk for at undgå skader på knæ og fødder, da den største belastning går på dem.

Når du spiller sport, skal du sørge for at trække vejret gennem munden, bevæge dig naturligt, professionelle løbsteknikker er ikke egnede til amatører.

Hvis din krop har brug for vand under træning, skal du kun drikke lidt og i små slurke.

Jogging har en positiv indvirkning på den følelsesmæssige tilstand, forbedrer humør, fører til harmoni med kroppen og giver et gebyr af energi hele dagen. At tabe sig ved at løbe er meget ægte, det vigtigste er at prøve at indstille og opnå resultater.

Anbefalede: