Sådan Tvinges Du Dig Selv Til At Pumpe Abs Hver Dag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tvinges Du Dig Selv Til At Pumpe Abs Hver Dag
Sådan Tvinges Du Dig Selv Til At Pumpe Abs Hver Dag

Video: Sådan Tvinges Du Dig Selv Til At Pumpe Abs Hver Dag

Video: Sådan Tvinges Du Dig Selv Til At Pumpe Abs Hver Dag
Video: En dagbog med forfærdelige hemmeligheder. Overgang. Gerald Durrell. Mystiker. Rædsel 2024, April
Anonim

En smuk abs er mange menneskers drøm. For at komme i perfekt form skal du træne hver dag. Imidlertid kan ikke alle klare en sådan opgave, især hvis de står over for den for første gang.

Sådan tvinges du dig selv til at pumpe abs hver dag
Sådan tvinges du dig selv til at pumpe abs hver dag

Opret først et træningsprogram. Det er bedst at bruge gennemprøvede teknikker, der let kan findes på internettet. Hvis du ikke har trænet før, skal programmet være mærket "for begyndere". Der skal lægges særlig vægt på video-tutorials, der viser korrekt udførelse. Det er meget lettere at træne på denne måde, fordi du bare skal gentage øvelserne efter videotræner.

At følge et stringent program gør det meget sværere at holde op. Et andet vigtigt punkt i denne henseende er tiden. Du skal bestemme nøjagtigt, hvornår du vil træne. Det er vigtigt, at dette sker på samme tid. Det er bedre at træne om morgenen, når du stadig har styrke og motivation. Aften er også fint, men du kan springe over klassen ved at nævne træthed efter arbejde og andre faktorer.

Husk ikke at træne lige efter at have spist. Vent mindst 1-1,5 timer. Overvej dette, når du bestemmer tidspunktet for studiet. Det tilrådes, at du efter træning heller ikke har nogen seriøs forretning. Du har brug for denne tid til at hvile og tage et bad. Et sådant ubehag kan også føre til afvisning af at udøve.

Løftet og prisen på et ord

For at tvinge dig selv til at gøre abs hver dag, giv et løfte. Du kan give det til dig selv eller til en person, der er autoritativ for dig. Det vigtigste er, at du konsoliderer dit ønske om at stræbe efter en smuk presse hver dag. Du vil ikke være en løgner, der ikke holder hans løfter, gør du?

En endnu mere effektiv teknik kaldes "et ords pris". Dets essens ligger i, at du i stedet for et løfte giver en anden person et betydeligt beløb til dig. En studerende kan for eksempel give 5.000 rubler, og en forretningsmand kan give 100.000 rubler. Du indstiller den betingelse, at hvis du ikke pumper pressen i mindst en dag uden en god grund (det er bedre at angive dem på forhånd), så kan personen tage alle pengene for sig selv.

Sporing af fremskridt

For at opretholde det rette motivationsniveau skal du også spore fremskridtene med at opnå resultatet. Mange mennesker mangler målet, hvis de ikke ser afkastet. Planlæg dine træningsprogrammer, se hvor meget tid og gentagelser er steget. Spor ændringen i din figur.

Ofte er abs ikke synlige på grund af laget af subkutant fedt. Selvom du pumper det i lang tid, vises terningerne stadig ikke. Der er intet galt med det, du behøver ikke stoppe med at træne. Bare prøv at lave ekstra kardiovaskulær træning (løb, stationær cykel, stavgang osv.), Der hjælper dig med at tabe unødvendigt fedt.

Anbefalede: