Sådan Tvinges Du Selv Til At Træne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tvinges Du Selv Til At Træne
Sådan Tvinges Du Selv Til At Træne

Video: Sådan Tvinges Du Selv Til At Træne

Video: Sådan får du mere lyst til at træne | #COACH 2022, December
Anonim

Den overflod af varmt tøj skjuler figurfejl. Arbejdsdagen slutter, når det allerede er mørkt. Det er sådan et vejr udenfor, at det er bedre ikke at nærme sig vinduet. Det ville være bedre på en hyggelig sofa under et varmt tæppe. Men at sove igennem hele den kolde årstid, og om foråret kan kun en bjørn vågne op kraftig og tynd. Og du ved, at dette nummer ikke fungerer for dig. Derfor synes du hver aften med længsel, at du skal gå på træning, men … Hvordan kan du tvinge dig selv til at gå i gymnastiksalen?

Sådan tvinges du selv til at træne
Sådan tvinges du selv til at træne

Er det nødvendigt

  • - personlig træner;
  • - en ledsager til fælles træning
  • - bekvemt placeret fitnesscenter
  • - et halvårligt eller årligt abonnement på sportsklubben.

Instruktioner

Trin 1

Træn med en ven. Det er meget lettere at bære ansvaret for træning og deres regelmæssighed. En ven træner ved siden af, og du prøver at følge med.

Trin 2

Det kedeligste er at træne bare sådan for sundhed. Forestil dig bedre, hvordan du gerne vil se ud, og sæt dig selv et mål - at opnå det perfekte look. Og når du ikke har lyst til at gå i gymnastiksalen, skal du bare huske dette ideal, og uvillighed til at sige farvel til drømmen får dig til at forlade huset.

Trin 3

Vær ikke for hård mod dig selv, nogle gange kan du blive ødelagt. Hvis du kommer til gymnastiksalen og indser, at din træning slet ikke foregår i dag, skal du ikke bekymre dig. Du kan svømme i poolen, jogge i afslappet tempo eller gå i saunaen. Under alle omstændigheder vil du ikke skamme dig over din egen dovenskab.

Trin 4

Kampen for en god figur er umulig uden ændringer i kosten. Men selv de mest alvorlige begrænsninger kan også kombineres med faste dage. Hvis din træning har været særlig vellykket eller intens, kan du belønne dig selv med noget lækkert. Tanken om fremtidig glæde vil vække spænding, sports vrede, og du vil yde din bedste indsats, end du ville have gjort uden at have tænkt på belønning. Det vigtigste er, at mavefesten ikke negerer alle dine præstationer i gymnastiksalen de seneste år.

Trin 5

Køb et langvarigt abonnement. Ud over at være meget billigere end en engangsbetaling for hver klasse, vil tanken om tabte penge få dig ud af din afslappede tilstand og føre dig til gymnastiksalen.

Trin 6

Få en personlig træner. En personlig træner er meget mere disciplineret, end du måske forestiller dig. Hvis du ikke ønsker at forlade huset, vil du huske, at en person, der er ubelejlig at svigte venter på dig. Derudover vil klasser med en personlig træner være meget mere effektive, og det er også en grund til ikke at gå glip af træning.

Trin 7

Pak din gymtaske til aften. En taske, der ved sit udseende minder dig om, at du træner i dag, vil være et stort incitament til ikke at være doven. Og der vil være mindre tid til refleksion. Hvad er der at tænke, posen er allerede samlet.

Trin 8

Sæt dig selv et specifikt mål. Beslut hvad du vil opnå med din træning i gymnastiksalen. Men lad det ikke være et abstrakt "godt udseende", men en konkret indikator. F.eks. Tabe sig med 5 kg eller øge bicepsens volumen med to centimeter. Sørg for at angive den nøjagtige dato, hvormed du skal nå dit mål. Dette vil gøre det meget nemmere at måle effektiviteten af ​​din træning og mindre sandsynligt at miste interessen for træning.

Trin 9

Hvis din sportsklub har yderligere sektioner, kan du tilmelde dig mindst en af ​​dem. Det kan være meget nyttigt at skifte hold fra tid til anden. En og en halv times thailandske boksning eller kung fu-træning vil ikke skade dit sportsprogram. Og dette er meget mere interessant end konstant at løbe langs sporet eller rulle barbell.

Trin 10

Prøv at holde dit motionscenter behageligt. Hvis det er i nærheden af ​​dit hjem eller på din daglige rute, vil det være meget sværere at komme med en grund til at springe over en træning. Men du vil næppe være i stand til at køre gennem halvdelen af ​​byen regelmæssigt.

Populær af emne.