Hvordan Man Bygger Muskler Hos En Kvinde

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Hos En Kvinde
Hvordan Man Bygger Muskler Hos En Kvinde

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Hos En Kvinde

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Hos En Kvinde
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, April
Anonim

Blandt de besøgende i gymnastiksalen kan du ofte se repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden. På grund af kroppens egenskaber er det ikke så let for en kvinde at opbygge muskler, som det er for en mand, samtidig bør dette ikke være hovedmålet med at gå i gymnastiksalen. Resultatet opnås snarere ved at holde kroppens muskler i god form og slippe af med unødvendigt subkutant fedt.

Hvordan man bygger muskler hos en kvinde
Hvordan man bygger muskler hos en kvinde

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Kombiner indendørs cykling og løbebånd med styrketræning. Ved at gøre dette opnår du et større resultat, end du skifter mellem dem. En universel mulighed ville være at starte med et løbebånd, derefter træne i henhold til tidsplanen og den sidste motionscykel i femten til tyve minutter.

Trin 2

Prioriter træningsudstyr frem for vægtstangsarbejde. I dette tilfælde reduceres risikoen for skader, og rekylen øges også, da vægtstangen primært er et projektil for at få styrke og først derefter til toning af muskler.

Trin 3

Opret et træningsprogram med det formål at træne to til tre muskelgrupper om dagen. Brug medium vægte og høje reps - dette vil øge udholdenhed og forbrænde fedt.

Trin 4

Brug håndvægte til at øge påvirkningen på områder som biceps, triceps og skuldre. Fokuser på dit eget mål, og juster dit program i overensstemmelse med det tilsyneladende fremskridt.

Trin 5

Drik mere under din træning. Dette hjælper din krop med at genopfylde mistet vand og give dig styrken til at gennemføre en fuld træningscyklus.

Anbefalede: