Hvordan Man Hurtigt Bygger Muskler Hos En Teenager

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Bygger Muskler Hos En Teenager
Hvordan Man Hurtigt Bygger Muskler Hos En Teenager

Video: Hvordan Man Hurtigt Bygger Muskler Hos En Teenager

Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2022, December
Anonim

Teenagere vil ofte være forskellige fra deres jævnaldrende for at skabe øget interesse for piger. For at gøre dette begynder fyre at dyrke sport og lave øvelser for at opbygge muskelmasse. Tag dig tid til din fysiske udvikling, takket være dette får du en smuk krop.

Hvordan man hurtigt bygger muskler hos en teenager
Hvordan man hurtigt bygger muskler hos en teenager

Er det nødvendigt

Vandret bjælke

Instruktioner

Trin 1

Så til at begynde med skal du vælge et sted til regelmæssig træning. Den ideelle mulighed er et motionscenter med en erfaren og kvalificeret træner. Men ofte har teenageren ikke sine egne midler til at betale for sådanne tjenester. Hvis du har penge nok, udvikler træner et træningsprogram kun til dig og rådgiver om den korrekte ernæringsdiæt.

Trin 2

Muskler skal pumpes i ungdomsårene på en sådan måde, at belastningen på rygsøjlen ikke er så stor. Det er strengt forbudt at lave barbell squats, deadlifts, dumbbell eller barbell presser og løfte barbell til biceps før en alder af sytten. Udførelse af disse øvelser kan forhindre vækst eller lægge grundlaget for led- og rygsygdomme.

Trin 3

En god erstatning for bænkpressen er gulvet push-up. Prøv at bruge din egen kropsvægt så meget som muligt i dine øvelser. Placer dine hænder på gulvet fra hinanden med skulderbredde, benene strækkes tilbage, fødderne parallelle med hinanden. Stå på tæerne med din ryg og ben i en lige linje. Bøj albuerne og dvæle et sekund i bunden, gå op. Gentag det maksimale antal gange i tre sæt. Når du har mestret teknikken til at udføre denne push-up, skal du begynde at ændre bredden på dine arme og understrege arbejdet i forskellige muskelgrupper. Følgende typer muskler er involveret i push-ups: bryst, nedre ryg, deltoider og triceps.

Trin 4

En time efter morgenmaden skal du tage pull-ups (det anbefales ikke at gøre push-ups før du spiser). For utrænede unge virker pull-ups som en vanskelig, endda umulig øvelse. Men efter et par måneders systematisk træning opnår du imponerende resultater. Den traditionelle mulighed er pull-ups med medium greb. Hovedfokus er på flexorerne i underarmen, rygmusklerne og biceps. Tag fat i stangen, grebet skal være lig med skulderbredden. Hæng ind, kryds dine ben og bøj ryggen let. Start med at trække op, saml skulderbladene sammen, og prøv at røre ved stangen med brystet. Sænk dig derefter ned og ret dine arme helt for at strække din ryg. Lav så mange øvelser som muligt.

Trin 5

For at få muskelmasse behøver du ikke at følge komplekse diæter. Det vigtigste er at inkludere flere mejeriprodukter og kødprodukter i kosten, begrænse forbruget af bagværk, slik, alle slags kiks og chips. Tag et vitaminkompleks. Og husk, det er meget lettere at skabe en sportsfigur som teenager end som voksen. Du kan starte mere seriøs træning med tunge vægte efter atten år.

Populær af emne.