Sådan Laver Du En Fremadvendt Flip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Fremadvendt Flip
Sådan Laver Du En Fremadvendt Flip

Video: Sådan Laver Du En Fremadvendt Flip

Video: Sådan Laver Du En Fremadvendt Flip
Video: Sådan laver du en Flip Flap 2024, April
Anonim

Front flip er et akrobatisk element, der er meget brugt i mange kampsport, parkour og så videre. Hvis du vil lære dette element, er det bedst at gøre det i gymnastiksalen på måtterne. Du kan øve dig udenfor. Så du kan udføre en salto foran på tre måder, som vi vil beskrive nedenfor.

Somersaults er et af hovedelementerne i parkour
Somersaults er et af hovedelementerne i parkour

Instruktioner

Trin 1

Den første metode bruges normalt, når du udfører et kup fra et sted såvel som i leddene. At lære den forreste salto ved hjælp af denne metode skal startes ved at mestre rotationen i salto, gruppering og fremadvendt flip opnået under udførelsen af de tilsvarende kup.

Trin 2

Flere førende øvelser kan være nyttige: Stå på det ene ben og bøj det andet ind i en gruppe, tag derefter det bøjede ben med hånden og vip samtidig din torso fremad. Gruppering, tryk skulderen mod knæet, og tryk hælen på det bøjede ben mod kroppen; Klatre fra hovedstativet brat op på tæerne, løft dine hænder op. Bøj hurtigt dine arme bag hovedet, træk lidt ned og forår, og spring straks frem og op, hjælp dig selv ved at strække armene opad. Når du sidder på huk på hele foden, skal du ikke sænke den ned; Som en øvelse, der nærmer sig den forreste salto, kan en swoop flip også virke. Springet skal kombineres med løft af armene.

Trin 3

Denne metode til salto foran kan udføres uden et løb, men hændernes bevægelse fører ikke til en god flue op. Ikke desto mindre er det bedre at udføre swoop-flips.

Trin 4

Den anden metode bruges sjældent. Når du skubber af med benene, bevæges armene her ikke bagfra hovedet, men fremad og opad og endda nedenfra. Ellers ligner denne metode den første.

Trin 5

I den tredje metode er det vigtigste at mestre den rettidige og fulde svingning af armene op og tilbage. Det skal udføres på en sådan måde, at dine arme stiger maksimalt opad, og dine skuldre praktisk talt ikke læner sig fremad. En fremragende lead-in øvelse er en tilbagevenden sving. Sørg for, at svingningen og skubbet med benene er afsluttet på samme tid. Det tilrådes at udføre salto på en arena. Fire til fem lag måtter er det, du har brug for. Når du har mestret svinget med dine hænder, kan du begynde at udføre salto. Det er alt sammen.

Anbefalede: