Sådan Laver Du En Flip Lift

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Flip Lift
Sådan Laver Du En Flip Lift

Video: Sådan Laver Du En Flip Lift

Video: Sådan Laver Du En Flip Lift
Video: Hill Climb Racing 2 - Как сделать сальто на шею (задание) 2024, April
Anonim

Flip-lift er en grundlæggende gymnastikøvelse, der udføres på baren.

Sådan laver du en flip lift
Sådan laver du en flip lift

Er det nødvendigt

For at gennemføre denne øvelse har du brug for: en tværstang, en gymnastikmåtte. En person skal være fysisk forberedt og være i stand til at udføre en række grundlæggende øvelser, som vi vil diskutere nedenfor

Instruktioner

Trin 1

For at udføre det gymnastiske element, løft ved vælten, skal du have stærke arme, være i stand til at udføre pull-ups på tværstangen. Øvelsen udføres fra et hæng, greb ovenfra. En person bøjer armene ved albuerne og løfter dermed sin vægt og rører ved stangen med hagen.

Trin 2

I anden del af øvelsen skal du have stærke mavemuskler. For at gøre dette skal du udføre øvelser for at udvikle mavemusklerne.

Dette er en øvelse fra at hænge på en stang: hæve lige ben med det obligatoriske tryk på stangen på den vandrette stang. Denne øvelse skal udføres flere gange, så dette element ikke er svært at udføre under hovedøvelsen.

Trin 3

Nu skal du forbinde de to foregående trin. For at gøre dette starter vi øvelserne med pull-ups, hæver derefter benene, lægger dem bag tværbjælkens plan og gør kroppen til en vægt på tværstangen. Når du vælter, skal du rejse dig på lige arme, benene strækkes tilbage, ryggen er let bøjet, brystet er fremad.

Anbefalede: