Sådan Laver Du Cheerleading Pom Poms

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Cheerleading Pom Poms
Sådan Laver Du Cheerleading Pom Poms

Video: Sådan Laver Du Cheerleading Pom Poms

Video: Sådan laver du silkepapirblomster 2022, December
Anonim

Det er svært at forestille sig en cheerleading-gruppe ved konkurrencer og turneringer uden store og lyse pom-poms, hvilket gør cheerleading-præstationen mere interessant, lysere og mere spektakulær. Det er ikke svært at fremstille sådanne pom-poms - til dette har du kun brug for tyndt bølgepap eller silkepapir i forskellige farver samt en saks og en fiskesnøre. Flerfarvede fluffy pom-poms ser festlige og sjove ud og vil uden tvivl dekorere enhver cheerleading-præstation.

Sådan laver du cheerleading pom poms
Sådan laver du cheerleading pom poms

Instruktioner

Trin 1

Fold rullen af ​​bølgepapir ud, skær i lige store ark og stab dem. Placer så mange lag papir som muligt oven på hinanden for at gøre pompongen tykkere. Vælg papirets bredde, så det svarer til den ønskede diameter på pomponen.

Trin 2

Begynd at folde hele stakken papir pænt med et harmonika, hvilket gør smalle folder. Når du har foldet hele stakken helt sammen med en smal harmonika, skal du markere dens midte og binde på dette sted med en stærk tråd eller fiskesnøre. Tag nu saks og krøllet kanterne på harmonika til venstre og højre.

Trin 3

Vælg formen på beklædningen efter ønske - du kan gøre kanterne skarpe, afrundede, zigzag osv. Formen på harmonikaens kanter påvirker pomponens yderligere form og udseende.

Trin 4

Spred harmonikaen bundet i midten, og ret forsigtigt hvert ark papir ud. Ryst pomponen og hæng den på en snor eller linje, der kommer ud af dens centrum.

Trin 5

Du kan også holde en pompon til denne tråd ved at lave en løkke ud af den. Pom-poms kan fastgøres til tøj, eller du kan holde dem i dine hænder under dans og stunts og deltage i produktionen af ​​en gruppe fans.

Trin 6

Vær kreativ, kombiner forskellige papirfarver i en pom-pom, skift størrelse og form på kanterne, og de vil være en fantastisk dekoration for ethvert cheerleadinghold, hvilket gør dets præstation mere spektakulær, lysere og livligere og skaber seriøs konkurrence om rival hold.

Populær af emne.